Bila Butang UNFOLLOW Muncul Dekat Blog

August 04, 2016

Assalamualaikum..Hai..Selamat pagi sahabat..Moga pagi yang indah ini sahabat sekalian berada dalam keadaan sihat walafiat.Semoga hari ini akan lebih baik daripada hari semalam.InsyaAllah...Ok pagi ni nak citer sikit mengenai BUTANG UNFOLLOW yang dah di tambah pada bahagian widget Followers..Korang perasan tak perasan tak..Ha kalau tak perasan meh tengok gambar sikit.Celik sikit mata kalau mata sepet,kalau rabun tengok dekat dekat sikit..hehehehe ..Ya !!! nampak dah nampak dah..Ha aaa itulah dia butang UNFOLLOW .. 



Mari kita berkongsi cerita tak best mengenai butang UNFOLLOW ni...Nama pon UNFOLLOW dah macam tak best nak dengar dah..Nak citer pon naik malas..Tapi Lya nak citer jugak kat korang....Ermm sejak wujudnya butang UNFOLLOW dekat blog ni kan kan kan..Rajin pulak la orang UNFOLLOW blog kita..Adoi laa lama dah tak kena UNFOLLOW kat blog tetiba jer sejak wujudnya butang KEJAM ni,makin rajin pulak spesis yang suka FOLLOW pastu UNFOLLOW datang KLIK butang tu..Ni macam spesis budak budak kat Instagram laaa..Kekonon dah Follow,bila kita Follow balik..tak sampai pon dua tiga jam dia mula UNFOLLOW kita..Ntah hapa hapa laa spesis lagu ni..

Untuk yang klik butang UNFOLLOW kat blog pon,mungkin spesis lagu tu jugak laa kot..Spesis suka suka FOLLOW pastu UNFOLLOW atau lebih senang lagi nak cakap apa ya kalau jenis macam ni..Ha aa spesis takde kerja..Jenis takde kerja pastu cari kerja..Kerja UNFOLLOW orang..Ermmmm..Tapi tak kisah laaa nak FOLLOW ke nak UNFOLLOW ke tak kisah sangat pon..Cumanya rasa TERKILAN sikit la tetiba FOLLOWERS berkurang..Huhuhuhuhu macam kita buat salah pulak kat dia main main UNFOLLOW gitu..Dah FOLLOW tu FOLLOW jer laaa tak yah la KEJAM sangat main main KLIK butang UNFOLLOW...

Tak kisah laa kalau korang rasa berbaloi UNFOLLOW..Maybe dulu FOLLOW sebab suka kita menulis kot..Sekarang UNFOLLOW sebab dah tak suka..Takpe la bila orang dah tak suka UNFOLLOW lebih baik kan..Tapi kan setakat UNFOLLOW boleh tengok lagi blog kita..Apakata BLOCK jer biar tak nampak apa jenis isi sekalipon yang kita tulis dan bakal tulis..Tu baru ya..Dah alang alang nak UNFOLLOW sangat...Marah ? ..Aikk tak marah laaa saja jer bagi peringatan..Memain ngan butang UNFOLLOW takde faedahnya dik nooonnnn oiiii..Blog boleh BLOCK ke...Kalau boleh block silakan block..Takde dah nak nampak apa kita duk merapu rapan kat blog...Itu lebih baik hokey...

Ok la pepagi dah merapu semacam jer..STOP dulu la merapu..Nak relak jap ambik aura positif dulu..Nak buang aura negatif jap tadi lagi ni..Sebelum TAMAT nak ucapkan TERIMA KASIH kepada yang masih sudi jadi FOLLOWERS blog AKIF IMTIYAZ dan sudi singgah sini...........Terima kasih daun keladi,..Ada masa singgah lagi...

Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

  1. uishh..sabar2..ada juga yang yang macam ni..suka follow pastu unfollow orang..ish..

    www.ceritaejoy.com

    ReplyDelete
  2. aida tu la yg baru follow blog lya ni :)
    salam kenal ekk...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.