Sajda Salah Mat Memberi Keselesaan Ketika Solat

June 27, 2016

Sajda Salah Mat Memberi Keselesaan Ketika Solat..Masa mula mula dapat Sajda Salah Mat ni,Lya tertanya tanya juga..berkesan ke sejadah ortopedik ni..Harap harap bukan indah khabar dari rupa..Tapi bila Lya sendiri dah guna..Alhamdulillah Lya bagi 5 bintang untuk sejadah ortopedik ini.Memang sangat selesa bila Lya guna untuk menunaikan solat.Kalau sejadah biasa akan bergerak gerak jugak..tak tetap letaknya,tapi sejadah ortopedik ni tetap kekal kat situ tak bergerak hingga kita selesai menunaikan solat.Tapak kaki kekal melekap kat sejadah..Sangat selesa ketika menunaikan solat..

Ok,Lya nak bagitahu korang..sejak dua menjak ni Lya ada masalah sakit pada bahagian bahu..Bahu tersalah urat..Setiap kali sujud untuk solat memang rasa tak selesa sebab bila sujud atau rukuk sakit pada bahagian bahu menjadi jadi kerana tekanan.Lya rasa sangat sangat tak selesa..Tapi sejak menggunakan Sajda Salah Mat sejadah ortopedik ini,alhamdulillah rasa sakit makin berkurangan,tiada lagi tekanan kerana Sajda Salah Mat ini berketebalan 8mm dapat membantu dalam mengurangkan tekanan pada bahu Lya.

Sajda Salah Mat , Sejadah ortopedik , sejadah solat , selesa ketika bersolat , ibadah solat lebih mudah dengan sejadah ortopedik , kelebihan sejadah ortopedik , warna sajda salah mat , review sajda salah mat , keistimewaan sejadah ortopedik , kebaikan sajda salah mat , sejadah yang selesa untuk solat

Sajda Salah Mat – Sejadah Ortopedik yang direka khas untuk memberi keselesaan ketika mengerjakan ibadah solat.Dengan ketebalan 8mm, Sajda Salah Mat membantu untuk mengurangkan tekanan pada sendi di bahagian tangan, bahu dan bahagian lutut, ketika anda bersolat.Sajda Salah Mat memberi keselesaan ketika solat.


Sajda Salah Mat , Sejadah ortopedik , sejadah solat , selesa ketika bersolat , ibadah solat lebih mudah dengan sejadah ortopedik , kelebihan sejadah ortopedik , warna sajda salah mat , review sajda salah mat , keistimewaan sejadah ortopedik , kebaikan sajda salah mat , sejadah yang selesa untuk solat


Keistimewaan Sajda Salah Mat - Sejadah Ortopedik 



- Tebal dan selesa
Sajda Salah Mat yang berketebalan 8mm merupakan Sejadah Ortopedik yang direka khas untuk mengurangkan tekanan pada sendi di bahagian tangan, bahu,lutut serta bahagian kaki ketika bersolat.

Sajda Salah Mat , Sejadah ortopedik , sejadah solat , selesa ketika bersolat , ibadah solat lebih mudah dengan sejadah ortopedik , kelebihan sejadah ortopedik , warna sajda salah mat , review sajda salah mat , keistimewaan sejadah ortopedik , kebaikan sajda salah mat , sejadah yang selesa untuk solat
- Bebas alegi
Sejadah ini bercirikan hipo alergenik dan tidak menyerap habuk,menjadikannya sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi asma dan sensitif terhadap habuk.

- Tiada bahan toksik
Sajda Salah Mat diperbuat daripada bahan tanpa toksik.Jadi tak perlu bimbang dan ragu ragu untuk menggunakan sejadah ortopedik ini dalam menunaikan solat sehari hari.

- Tidak menyerap dan kalis air
Sajda Salah Mat cukup mudah untuk dibersihkan dan ianya kalis air.Caranya bersihkan menggunakan air seperti biasa.Dan lap sahaja dah boleh simpan..Memang cukup mudah dan jimat masa.

- Sesuai untuk aktiviti luar 
Selain untuk kegunaan dirumah,Sajda Salah Mat amat praktikal dan mudah untuk dibawa kemana sahaja bagi kemudahan untuk bersolat, termasuk ketika bercuti bersama keluarga, mengembara, berkelah, aktivit “camping" serta “outdoor activity” yang lain.Lengkap dengan tali penggalas elastik,mudah untuk dibawa kemana sahaja.Cukup mudah dan senang.InsyaAllah.

Sajda Salah Mat , Sejadah ortopedik , sejadah solat , selesa ketika bersolat , ibadah solat lebih mudah dengan sejadah ortopedik , kelebihan sejadah ortopedik , warna sajda salah mat , review sajda salah mat , keistimewaan sejadah ortopedik , kebaikan sajda salah mat , sejadah yang selesa untuk solat
Sejadah Ortopedik ini didatangkan dalam 4 warna menarik untuk dipilih iaitu Teal, Burgundy, Charcoal dan juga Blue..Warna warna yang sangat cantik dan menarik..Jom pilih mana satu warna idaman hati korang.


Apa tunggu lagi,dapatkan segera Sajda Salah Mat sorang satu untuk dibawa pulang ke kampung halaman sebagai hadiah terbaik untuk ibu bapa dan juga insan tersayang sempena raya nanti..Pasti orang tersayang senyum gembira ....

Jika anda berminat untuk mendapatkan Sajda Salah Mat ini, anda boleh menghubungi email dan nombor di bawah atau layari laman tertera :

Email : my.sajdamat@gmail.com
Tel : +6012 6749095
Laman Web : www.sajdamat.com.my
Instagram : @sajdamat_malaysia

Artikel Menarik yang Lain

6 Sahabat Setia

  1. bagus la kan ada sejadah camni..boleh try guna ni..

    ReplyDelete
  2. Oh.. kakak ketinggalan sebab baru tahu
    Nak intailah..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.! congrats menang GA shawl raya by aryana couture. Email details ye =)

    ReplyDelete
  4. kadang solat kat surface yang keras memang rasa sengal2.. adeh..
    tapi tibai jelaa.. cantik kaler itam tu.. nampak classy..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.