Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

June 17, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016...Siapa nak duit raya..Dah dekat nak raya ni mesti ramai nak duit raya kan kan kan !!! .. Meh sini Lya nak citer sikit kat korang..Bersempena bulan ramadhan al mubarak ini..laman shopping Malaysia paling best iaitu www.nile.com.my nak bagi duit raya buat blogger blogger kat Malaysia ni haaaa...Nile.com.my sedang mengadakan Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 dengan hadiah wang tunai sehingga RM1000..Fuhh banyaknya..Kalau menang boleh la buat beli baju raya nanti..





Rugi la kalau korang tak join Giveaway mudah ni.Hadiah yang ditawarkan menarik sangat..Berbaloi baloi laaa kalau join...Meh sini Lya citer sikit apa hadiah yang bakal korang menang..Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Dah tahu apa hadiahnya..Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :

1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :



3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entri korang tu nanti macam contoh kat bawah ni ye...

Ok ni CONTOH lima barangan yang Lya pilih kat nile.com.my .


JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


JLM2016 Sales price: RM24.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only



JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only



JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only



JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 29/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only


Haaaa . Mudah kan ? Barangan kat atas ni adalah barangan pilihan Lya.. Banyak lagi barangan yang korang boleh  pilih sendiri dekat link pada banner di atas ....Macam macam pilihan yang ada untuk dipilih..Tinggal nak pilih mana berkenan jer ...

4. Ok. Lepas dah siap semua kat atas ni,email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :

5. Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :
30/06/2016 , 11.59 pm

Ok..apa tunggu lagi jom la join ramai ramai..Mana tahu ada rezeki menang duit raya..Nanti bila korang dah siap buat entri korang komen kat entri Lyssa http://www.lyssasecret.com/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html ... Cakap korang dah join okey .. 


Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. SEMOGA BERJAYA

    SINGGAH RAMADHAN...

    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Semoga kita sama-sama bertuah...dari segmen yg sama jg...:)

    ReplyDelete
  3. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete
  4. Wow ramai yang join nak trylah juga...

    ReplyDelete
  5. asslmkm.. hi :)

    gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

    JEMPUT Singah jika sudi..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..