Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

June 28, 2016

Salam all..Ok tengahari ni Lya nak jemput korang join Peraduan Duit Raya yang dianjurkan oleh Blogger Reen..Jom sama sama kita memeriahkan peraduan yang pertama kali Blogger Reen anjurkan untuk blogger tersayang..Nak join boleh baca syarat mudah kat bawah..


http://reenri.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN !!


Hadiah Duit Raya..!

Pemenang Pertama akan menerima Duit Raya sebanyak RM50 (tpop atau bank-in)
10 Saguhati bernilai RM5 (tpop)


Syaratnya
☑ Follow blog Reen (kalau belum).
☑ Buat post baru bertajuk "Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016".
☑ Copy gambar diatas dan backlink kan ke entry peraduan.
☑ Tingkalkan komen, link post awak di entri peraduan.


*Pemenang dan saguhati akan dipilih melalui random.org. 
* Tamat pada 5 Julai 2016 jam 12 tengahari.

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. Assalamua'laikum.. Terima kasih join.. Salam ukhuwah.. :)

    ReplyDelete
  2. singgah 23 ramadhan

    https://belogs.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  4. jangan lupa join giveaway wawa. banyak hadiah menarik menanti!! 6 HARI LAGI TINGGAL SEBELUM GIVEAWAY TAMAT!
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/06/ramadhan-kareem-giveaway-2016.html

    ReplyDelete
  5. Assalam. Kite dari segmen yang sama. Follow my 2nd blog kat bawah ni ok.. Selamat berkenalan!


    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sebab join contest same...jgn lupe follow saye plak..sbb dh folo cik adik tau..sori la link yg diberi bukan contest..tp bole la nk baca

    Jom terjah tgk sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  7. Good luck & all the best Lya!! :)

    ReplyDelete
  8. Good luck ye....Giveaway nile menang jugak awak...tahniah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..