Contest Jubah By Zaza Iman

June 07, 2016

www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN.Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang



Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .   

All The Best !!!


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 sang pencerita

  1. terima kasih banyak kak iya sbb join dan sudi support. semoga bertuah :D

    ReplyDelete
  2. Good luck...nak join jg la :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, hai! yaya tag awak jom join giveaway ni.. :)
    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/06/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    ReplyDelete
  4. Good luck!
    Singgah joined contest yang sama.

    ReplyDelete
  5. good luck lya. Cantik jubah tu ngan baju tu. kalau menang boleh buat baju raya...

    ReplyDelete
  6. http://www.akifimtiyaz.com/2016/06/contest-jubah-by-zaza-iman.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!