Biobax Cool Therapy Melegakan Sakit Belakang

June 26, 2016

Biobax Cool Therapy Melegakan Sakit Belakang.Pernah tak korang di ganggu rasa sakit belakang dan sakit pinggang..Mesti pernah kan kan kan..Cakap bab sakit belakang dan sakit pinggang,Lya memang selalu rasa sakit belakang dan juga sakit pinggang bila terlalu lama duduk dalam kereta,terutama dalam perjalanan balik kampung..Ya la kan,perjalanan balik kampung kadang kadang makan masa tiga empat jam lamanya..Bila asyik duduk je kat dalam kereta,mudah sangat sakit pinggang..

Hari tu Lya ada la citer bab bab sakit pinggang dan sakit belakang kat Mommy Irra,sahabat blogger Lya..Mommy Irra syorkan Lya gunakan Biobax Cool Therapy untuk rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Kata Mommy Irra..Biobax Cool Therapy memang terbaik untuj rawatan sakit belakang dan sakit pinggang..Terpengaruh jugak la dengan cerita cerita Mommy Irra.Lya dapatkan satu botol Biobax Cool Therapy.Bila dah guna Lya dapat rasa keberkesanannya.. Bila sakit pinggang Lya spray Biobax Cool Therapy ,usap usap sikit dah rasa lega..Alhamdulillah....Berkesan.Biobax Cool Therapy melegakan sakit belakang dan sakit pinggang yang Lya alami sekian lama..


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang


Biobax Cool Therapy  


Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray with Eucalyptus Oil, Habbatussauda and Olive Oil. Biobax Cool Theraphy membantu melegakan kesakitan dengan cepat.Untuk pemgetahuan semua,Biobax ni adalah spray yang dibuat khas untuk mengurangkan rasa sakit belakang dan sendi. Sekiranya dipakai secara berterusan, dengan izin Allah, sakit boleh sembuh... Lagipun,ianya sangat senang meresap dalam kulit bagi memberikan kelegaan dalam masa yang cepat..Lagi satu Lya nak bagitahu,Biobax mendapat kelulusan KKM dan selamat untuk digunakan..Tak perlu risau okey..Ada kelulusan KKM..

Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang

Kandungan Biobax Cool Theraphy 


- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik.Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.

Kegunaan Biobax Cool Theraphy


Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Sakit Belakang 
- Ketegangan
- Terseliuh
- Lenguh-lenguh
- Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh,Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema.Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 


Kelebihan Biobax Cool Theraphy


- Melegakan lenguh leher & sendi
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Membantu melegakan lenguh bahu & leher
- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung


Testimoni Pengguna Biobax Cool Therapy



Alhamdulillah..ramai pengguna Biobax Cool Therapy sangat berpuas hati setelah menggunakan produk ini.Berikut Lya kongsikan testimoni daripada pengguna Biobax Cool Therapy.


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang

Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang

Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang


Biobax Cool Therapy , Cara melegakan sakit belakang, cara atasi sakit belakang , ubat sakit belakang , cara rawat kaki terseliuh  , cara rawatan lenguh badan , kelebihan biobax cool therapy , review biobax cool therapy ,  testimoni biobax cool therapy ,agen sah biobax cool therapy cara rawatan sakit pinggang

Harga Biobax Cool Therapy


Ok Lya nak bagitahu harga untuk sebotol Biobax Cool Therapay ialah RM85 sahaja. TAPI TAPI TAPI !!! Sekarang ni tengah ada offer tau..Satu botol RM80 je.Tak perlu bayar kos penghantaran..Bayar RM80 jer untuk satu botol..Satu botol boleh tahan untuk 500 kali semburan..Memang berbaloi baloi dengan harga..

Kini, Biobax Cool Theraphy adalah teman setia Lya.Lya selalu bawak Biobax ni walau ke mana Lya pergi terutama masa balik kampung.. Memang wajib ada kat dalam handbag Lya..Bukan apa..kekadang kan bila balik kampung,perjalanan jauh asyik duduk je kat dalam kereta,mudah sangat sakit pinggang..Jadi kalau sakit pinggang Lya spray Biobax Cool Therapy usap usap sikit dah rasa lega..Alhamdulillah....

Lya dah citer banyak memgenai Biobax Cool Therapy dari atas hingga la ke bawah ni haa..Jadi apa tunggu lagi..Jom jom dapatkan segera Biobax Cool Therapy untuk seisi keluarga anda...

Sekiranya berminat untuk mendapatkan Biobax Cool Therapay boleh whatsapp Lya di 019-9202004 (Agen Sah Biobax Cool Theraphy)


Artikel Menarik yang Lain

5 Sahabat Setia

  1. Dah guna juga biobax ni.. bagus dan cepat berkesan, yg penting sabar dan yakin boleh. Insya Allah.

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak cuba biobax ni..kite pun selalu pinggang kalau nak period..

    ReplyDelete
  3. untung laa nanti orang rhu 10... mudah2 boleh guna biobax... order dgn k.lya je ..op...op

    ReplyDelete
  4. woaaah.. ini CT boleh cuba ni.. memang always je sakit2 blakang..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.