Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

April 18, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik


Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection.Masih tercari cari tilam dan bantal yang selesa untuk digunakan semalaman selepas seharian penat bekerja ???...Atau sedang mencari  cari tilam dan bantal yang mudah untuk disimpan, digunakan untuk travel atau baru berpindah ke rumah baru,rumah sewa,asrama atau dimana mana  jua yang anda perlukan alas untuk tidur  lebih selesa.Tilam dan bantal kekabu pastinya pilihan tepat untuk anda.

Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection


Tak perlu risau lagi..IRiszma Collection ada menjual tilam kekabu cotton dan bantal dengan harga yang sangat sangat berpatutan....IRiszma Collection adalah satu nama yang sinonim dengan produk cotton kekabu.IRiszma Collection beroperasi secara dalam talian bagi memudahkan lagi pihak IRiszma Collection untuk berhubung dengan para pelanggan di seluruh tanah air.IRiszma Collection menjual produk tilam dan bantal cotton kekabu yang terbaik untuk anda seisi keluarga.Pilihan terbaik tilam dan bantal kekabu hanya di IRiszma Collection .

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection


Produk tilam dan bantal kekabu dari IRiszma Collection adalah produk kekabu terkini yang menggunakan material cotton diproses menjadi kekabu dan kualiti setanding kekabu original dari pokok kekabu.Material yang sejuk dan tidak panas seperti tilam fiber atau tilam span yang banyak di jual kat pasaraya..Tilam dan bantal kekabu ini sangat selesa di gunakan tambah tambah pula sekarang ni musim panas..Tilam dan bantal kekabu jenis ini amat sesuai untuk seisi rumah.


Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection



Keistimewaan Set Tilam Dan Bantal Kekabu IRiszma Collection



Ada pelbagai warna menarik untuk bantal,bantal peluk dan juga tilam kekabu...APA YANG BAGUS SANGAT TENTANG TILAM KEKABU IRiszma Collection ????

- Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik
- Mudah untuk disimpan,gulung sahaja dapat jimat ruang
- Sangat selesa dan tahan lebih lama
- Tilam dan bantal tidak mudah leper 
- Tilam dan bantal akan kembali ke bentuk asal walau telah digunakan berulang kali
- Tilam dan bantal yang empuk 
- Jahitan yang sangat kemas 
- Mudah dibawa untuk travel
- Sesuai untuk anak anak lepak depan tv
- Sesuai untuk pelajar bawa ke asrama atau rumah sewa
- Sesuai untuk yang baru nak beli tilam
- Sesuai untuk ibu yang nak guna semasa berpantang
- Setiap gulungan tilam ada keunikan warna tersendiri.Bahagian hadapan dan belakang berlainan warna.Boleh guna kedua dua bahagian.
- Jimat masa dan memudahkan kerja


Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection


Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection


Anda tak percaya ??? Tak percaya takpe,tapi anda kena tengok dan selami sendiri apa kata pengguna tilam dan bantal kekabu IRiszma Collection.. Kebanyakan pelanggan IRiszma Collection sangat berpuas hati dengan produk yang di jual.Kepercayaan yang telah diberikan pastinya membangkitkan semangat untuk lebih maju ke hadapan..Terima kasih..

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection

Tilam Kekabu , Bantal Kekabu , Bantal Kekabu dan Kekabu Asli. Bantal Kabu, Tilam Bayi, Tilam Baby, Kekabu Asli.Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection



Masih TAK PERCAYA ???? Anda boleh tengok feedback yang diterima di Instagram : IRISZMA_EKSKLUSIF dan juga di Facebook  IRiszma Collection


Tilam Dan Bantal Kekabu Mampu Milik IRiszma Collection



Untuk maklumat lanjut mengenai Tilam Dan Bantal Kekabu IRiszma Collection dan di mana anda boleh mendapatkan koleksi-koleksi set tilam kekabu dan bantal yang cantik dan berkualiti ini....Anda boleh dapatkan set tilam dan bantal kekabu ini menerusi maklumat di bawah :

Facebook Page -  IRiszma Collection
Instagram - iriszma eksklusif 
Whatsapp / Telegram - 0134639623
Email - iriszmacollection@gmail.com


Apa tunggu lagi ..Jom dapatkan segera tilam dan bantal kekabu terbaik hanya di IRiszma Collection.Set tilam dan bantal kekabu..Pilihan terbaik untuk anda seisi keluarga.. Anda suka anda beli..Semoga berpuashati..Terbaik dan terunggul hanya untuk pelanggan pelanggan IRiszma Collection.Satu rumah satu tilam kekabu !!.

Artikel Menarik yang Lain

16 Sahabat Setia

  1. ringkas dan cantik ja tilam dan bantal nie..nampak boleh bawa travel nak blk kg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp mmg menarik yg lagu ni khaty..snang nk bawak g mana2..

      Delete
  2. bestnya, lama tak guna tilam kekabu.... rindunya zaman duk kampung dulu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa kan razz..dlu2 suka duk baring2 ats tilam kekabu..

      Delete
  3. Senanglah dah tau nak beli bantal kekabu kt mane.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom dapatkan satu untuk family ...hehehe

      Delete
  4. Dengar sejuk tu yang best. Tenang je nak tdo kalau sejuk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa dengar tu...beli laa satu mommy ..hehehe

      Delete
  5. Menarik sebab sekarang agak sukar nak mencari bantal dan tilam kekabu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa mmg menarik...nnt boley laa la beli satu ya Jua..

      Delete
  6. Seronoknya tidur kat tilam kekabu. Sejuk je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan ..bestnya kalau dpt tdo ats tilam kekabu...

      Delete
  7. best nya tilam kekabu...!! sejuk je kannn.. teringat kampung.. huwaaaa.. :)

    ReplyDelete
  8. Mak kite ade beli tilam kekabu tu, mesti best :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.