Program Kelab Nazim Kembali Lagi

April 28, 2016

Assalamualaikum..Program Kelab Nazim kembali lagi..Hari Selasa dua hari lepas anak anak cuti sekolah sempena hari keputeraan Sultan Terengganu.Cuti sekolah biasa Lya dan suami bawak anak anak jalan jalan..Tapi masa hari Isnin dalam duk check WhatsApp,dapat mesej..hari Selasa ada program Kelab Nazim..Yeyy ada program Kelab Nazim laaa..Bila tanya anak anak nak join ke tak..Diaorang cakap nak join..Daa lama la tak join sebab banyak aktiviti lain..Ok Umi letak list nama kat group sebab tempat terhad untuk 30 peserta sahaja... Kelab NAZIM - Kelab Anak Anak Hebat

Program Kelab Nazim, Kelab Nazim , Kelab Anak Anak Hebat , ISMA Kemaman , Smart Aulad Play , Aktiviti Kelab Nazim , Kelab Nazim Kemaman
Lama daa tak pakai baju Kelab Nazim..Bila ada aktiviti boleh laaa pakai..Ha aaaa sedondon tiga beradik..


Alhamdulillah dapat join program Kelab Nazim untuk kesian kalinya..Smart Aulad Play dengan tajuk "YANG BAIK UNTUK PERUT".Yuran untuk program RM5 untuk seorang..Tiga orang RM15..Program dari jam 4 petang ke 6 petang bertempat di BUDI ISMA Kemaman.

Program Kelab Nazim, Kelab Nazim , Kelab Anak Anak Hebat , ISMA Kemaman , Smart Aulad Play , Aktiviti Kelab Nazim , Kelab Nazim Kemaman


Tentatif Program Kelab Nazim


4:00 - 4:15 petang - Pendaftaran dan juga ambil wudhuk
4:15 - 4:30 petang - Tazkirah tentang badan yang sihat 
4:30 - 4:50 petang -  Solat asar berjemaah 
4:50 - 5:00 petang - Pembahagian kumpulan dan briefing
5:00 - 6:00 petang - Explorace 
6:00 petang - Bersurai

Program Kelab Nazim,Kelab Nazim , Kelab Anak Anak Hebat , ISMA Kemaman , Smart Aulad Play , Aktiviti Kelab Nazim , Kelab Nazim Kemaman

Program Kelab Nazim,Kelab Nazim , Kelab Anak Anak Hebat , ISMA Kemaman , Smart Aulad Play , Aktiviti Kelab Nazim , Kelab Nazim Kemaman


Jam 5.45 petang,Lya dan en hubby dah bertenggek kat BUDI ISMA tunggu anak anak.Tapi program belum tamat lagi masa tu...Sempat la tengok anak anak buat aktiviti.Nampak keseronokan mereka,bila jumpa kawan kawan dan melakukan aktiviti berkumpulan..Dah siap semua aktiviti diaorang makan makan dulu sebelum balik...Daa siap makan..bersurai laa kita....

Masuk jer kat dalam kereta,Akif sibuk duk bercerita...Suka join Kelab Nazim arini Umi..Macam macam Akif belajar...Akif duk dalam kumpulan PERUT masa buat aktiviti tadi..Pot pet pot pet anak bongsu aku ni bercerita diselang seli dengan cerita kakak dan abang dia..Dari satu cerita ke cerita seterusnya..Hinggalah ke cerita makan nasi lemak..Last sebelum balik Ustazah sediakan nasi lemak.Sedappnyer makan nasi lemak di petang hari..Aku yang dengar  ni pon rasa terliur..Pastu ada makan makan lagi Umi..Ada karipap dan jugak roti keramat..Hehehe roti kamat aku panggil masa kecik kecik dulu..Tapi diaorang tak makan sebab daa kenyang makan nasi lemak..Sebelum balik Ustazah bagi bekal air kotak mini dutch lady kismis doa dan jugak kek coklat mini...Alhamdulillah...

Program Kelab Nazim,Kelab Nazim , Kelab Anak Anak Hebat , ISMA Kemaman , Smart Aulad Play , Aktiviti Kelab Nazim , Kelab Nazim Kemaman
Comel comel jer..kecik kecik gituuuu...

Semoga program Kelab Nazim kali ni dapat melatih anak anak dalam menjaga kesihatan tubuh badan..InsyaAllah..Aamin aamin....



Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

  1. elok jugak ada aktiviti macam ni kak...ada pengisian yg tersendiri

    ReplyDelete
  2. bagus aktiviti macam ni...dapat pula makanan kegemaran masing2,,

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.