KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Thursday, 3 March 2016

Viral Apakah Ini..Selfie Tutup Mulut Tunjuk Cincin

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Pagi tadi aku terpandang post selfie tunjuk cincin tutup muka kat wall Dkna Abza..Nampak cantik nampak comel jer..Tutup muka camtu pastu nampak pulak cincin comel kat jari tuuu...Ni dia gambar Dkna ..Aku curik dari facebook dia..Aku mintak izin laa..kira curik dengan izin namanya..Apa motif dia post selfie lagu tu..G tanya dia sendiri laaa ya....

Dkna Abza

Pastu naik pulak lagi satu gambar selfie serupa..Tutup muka tayang cincin hehehehe.Kali ni dari Yb Shehan plak dah..Katanya tiru Dkna..Caption kat gambar kemahinn lagi tu.. "nak bagitahu lama tak dapat cincin baru"..Alahai cepat laa g beli cincin baru She oiiii...Comel jer selfie lagu ni..Win win..

    Yb Shehan 


Meh kita tengok apa benda caption yang She tulis kat gambar dia post tadi...


Tiru Dkna Abza. Taktau la trend apa budak2 zaman la selpiaq lagu ni. Yang aku ni nak bagitau lama xdak cincin baru. Kahkahkah..

Lepas pada dua gambar ni terpampang kat wall.Aku rasa aku dapat tahu dah saper pencetus selfie lagu ni di kalangan gang Kelab Blogger Ben Ashaari..Sah memang sah..Betul memang betul..Kak Saidila yang perkenalkan cara selfie lagu ni.Banyak gak laa gambar gambar Kak Dila selfie tutup muka lagu tuu..Nah korang boleh tatap puas puas laa muka Kak Dila ni haaaa..Kami panggil Kak Dila ,kak long kawasan pon ya jugak..Kak long sangattt..Comel giler...



Pastu aku collage laa gambar diaorang bertiga tu selfie..Alohaaa memang nampak comel bebenooo ler muka diaorang ni..hehehe..Paling win cincin cincin kat jari tuu laaa..Berseri seri plak aku tengok jari diaorang ni...


Lepas tu kan kan kan kan...Berduyun duyun pulak laaa gang gang sekepala ni duk up gambar style selfie yang sama...Nah korang boleh tatap gambar gambar selfie diaorang tu kat sini.Hiburan di petang hari la kiranya..Tengah boring kat office ler tuu..

Lan Careno

Nak jugak selfie tutup hidung tayang cincin...

Huaaa nak nangisss tengok cincin Lan..Hipster ke hopster lagu ni..

 Razi




#SelfieCincin


#JanganKecamSaya

#KelabBloggerBenAshaari

#KBBA9



Najeeb

Ayue-Jer Rejaluddin aku rasa kan ni mesti kaka Dila Saidila Abdul Rahman hantar santau kentut kat kita semua....ngan aku² terjebak.

Sue Izza Adnan Ibrahim Qaseh Dalia Sufura Yanty Lee Fiza Fantagiro dah kena belum..

Eraz Fadli

Kikiki aku gelak besar tengok gambar selfie Eraz..Nah caption dia berbunyi lagu ni..

 Kita nak selfie jugak la.. Tapi takde cincin la Dkna Abza, kak Saidila Abdul Rahman n YB Shehan.. Kita panggil 'kawan baik' kat office ni la.. Amacam geng #Kelabbloggerbenashaari?

#kbba9 #erazfadlidotcom #selfietunjukcincin #selfiecincin

Daus

kahkahkah..memang win sangat gambar ni..Cer tengok caption Daus tulis ter.....

":Berat nanang gini. Tutup hidung sambil tayang cincin..."Memang berat nanang sungguh laaaa Daus ni..

Sue Izza 

Alolololo Sue pon up gambar gak..Siap tunjuk cincin zaman zaman bertunang gituuuu..Asal cincin jer Sue tak kira laa cincin gapo pon hehehhee...

Kita tak de cincin lawa macam Saidila Abdul Rahman Dkna Abza YB Shehan nak tunjuk hahhahah ni cincin tunang je ......agak2 jd trend dak selfie 5 jari di wajah ni hahhahaha....abaikan mata bengkak tak cukup tido,penat,hari ni masuk keje half day,baru sampai opis.
cer korang usha gambo Lan Careno Qaseh Dalia Sufura juga hahhahah

#jangankecamsaya #merekaygmulakan #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciksuetintong #selfiecincin

Qaseh Dalia

Ermm kitee kitee kite xde cincin nak tunjuk mcm Dkna Abza kak Saidila Abdul Rahman n Mera Amera cuma nak bagitau saya la model brpurdah yg #harraznaufal cari dalam #tundukkanplayboyitu .. Jangan gtau dia k ... 

Haha...Caption win gak ni kikikiki..

 Anim 

Saya tak mungkin ada cincin emas macam Dkna Abza, YB Shehan , Sue Izza dan kak Saidila Abdul Rahman tapi saya ada cincin .... BATU SWAROVZKI tauuuuuuuuuuuu ! :p

#modelbaruBawalEksklusif #kohado #batuswarovzki #cincinjumpa

Mawar Biru

Sya takda dua cincin seperti Dkna Abza...  Takda jam kaler pink seperti YB Shehan Tapi saya juga bukan tokey emas seperti kak Saidila Abdul Rahman 😛 Tapi nak juga selpi tutup idungg :v  #selfiecincin #ciksepetdotcom #kelabbloggerbenashaari

Lawak sungguh laaa korang ni..Alohaaaaa
macam macam laaa cara diaorang ni up caption.Apapon memang terhibur hati jugak laa petang petang gini bila tengok gambar gambar selfie style lagu ni...Rasa nak gelak pon ada bila tengok diaorang main tag sana tag sini..Hehehehe memang sporting habiss laa orang kata..Terbaik ...

Dek kerana kerajinan diaorang duk selfie ni laaa dapat jugak aku up seketul entri di petang hari..Tq semua pada tuan punya gambar..


17 comments:

  1. hahaha. mcm2 jenis cincin boleh tengok. :)

    ReplyDelete
  2. hhahahhaaha.. mummy pun dah amik gambaq pose lagu ni pg td.. tapi tetiba ala cincin tak cukup banyaklahhh... ini mlm mummy post..hahhaha :P

    ReplyDelete
  3. hehehehehe..meriah...*tersenyum PC sambil jeling jeling paku cincin dijariku*

    ReplyDelete
  4. hahahaa..pakai mangga tu paling win..

    ReplyDelete
  5. sib baik gambar SA takde dalam senarai..hahahha...

    ReplyDelete
  6. cantik-cantik.... cincinnya.... hehe :-)

    justkidd

    ReplyDelete
  7. hahahah kemain.. yanie pun tergoda join skali hahaha

    ReplyDelete
  8. Tergelak r baca entri ni.. Hehe...

    ReplyDelete
  9. fuyoooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  10. Rajin semua selfie ya. Hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah