KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Friday, 18 March 2016

Terima Kasih Oishi Malaysia

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Semalam...Pepagi lagi dapat call dari NationWide.Nak hantar barang katanya.Masa diaorang call dah fikir dah ni..Apabenda pulak laa barang yang bakal tiba arini ya..Sebab ingat ingat lupa laa takde beli barang online lagi minggu ni..Diaorang cakap nak hantar petang..Call tanya kot kot takde kat rumah...Kalau call gini senang laa sikit kan..Bila ada yang nak hantar barang kita tunggu jer laa kat rumah..

Petang dalam pukul 3 lebih camtu..NationWide dah tiba kat rumah..Apa yang NationWide hantar petang semalam ya ??? Petang semalam busy sangat..tak sempat nak bukak bungkusan..Malam baru ada masa ...

Yahoo dapat Oishi Green Tea..Hahaha suka sangat nampaknya...Suka sebab apa tau....Sebab comel sangat siap masuk dalam paper bag lagi..Alolololo sweet sesangatt..Tq Oishi Malaysia...Ok hadiah dah dapat kena isi form dulu nak confirmkan dengan Oishi barang yang di hantar dah selamat di terima..Tapi hingga saat ni belum sempat lagi nak isi borang..Tunggu masa yang sesuai..Jap lagi la kot....Apapon air Lychee Green Tea dah selamat masuk perut semalam..Sedap dan lazat..Tq lagi sekali Oishi Malaysia...



Oishi , Green Tea , NationWide

Oishi , Green Tea

Oishi , Green Tea


15 comments:

  1. wah produk oishi....zizan duta produk ini dulu kan?

    rasa dia camna? sedap tak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zizan ke...akk tatau laa arz..sedappp ok laa ngab tekak

      Delete
  2. di tag : http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/5-soalan-dari-ucing-versi-2.html

    ReplyDelete
  3. wahh..istimewa betul, air hantar pakai pos..hehehhe..betul-betul istimewa nih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kiranya ni hadiah laa ni ejoy ..

      Delete
  4. Tak pernah try lagi yg laici nih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt try ya fatihah..sedap rasanya

      Delete
    2. Nnt try ya fatihah..sedap rasanya

      Delete
  5. suka oishi Laici ni...sejuk2 sedap tau Lya..fresh je

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah