SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM

March 03, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM .Wow !!! Macam menarik jer segmen ni.Segmen top mommy bloggers gitu..Eh eh eh..Kita tak top la,kita suam suam tea o ajer.Boleh ke join ni hehehe..Top ke,suam suam suam tea o ke,jom kita support Shehan dengan MENJOINKAN diri dalam segmen top mommy bloggers by shehanzstudio.com . Untuk mommy jer tau,daddy takleh join hokey !!

SYARAT-SYARAT SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS

1. Anda seorang Mommy Blogger, terbuka kepada semua jenis niche blog [p/s : bakal Mommy pun boleh tau,asalkan dah kahwin 

2. Anda menetap di Malaysia

3. Hasilkan 1 entri anda bertajuk sama seperti entri segmen

4. Letak banner kat bawah di entri anda, dan link entri segmen pada banner


http://shehanzstudio.com/2016/03/segmen-top-mommy-bloggers-by-shehanzstudio-com.html/


5. Tinggalkan komen pada entri segmen dengan meletakkan link entri anda.

6. Link Blog anda akan disenaraikan di dalam Direktori Top Mommy Bloggers kelak.
Itu sahaja.



Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!