Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

March 11, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Segmen Bloglist Kataubaid.com Mac 2016

KLIK GAMBAR UNTUK JOIN !!

Blog Kataubaid.com sedang mencari 5 blog untuk di senaraikan dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Untuk menyertai segmen bloglist kataubaid.com , boleh ikut cara-caranya seperti di bawah :

1. Follow Blog kataubaid.com
2. Like page -- > kataubaid .
3. Copy Coding di bawah ini dan pastekan di blog anda dan publish.
4. Pastekan Url entri anda di ruangan komen .
5. Selesai.

5 blog akan di pilih untuk menjadi bloglist kataubaid.com untuk bulan Mac dan April 2016 . Tarikh penyertaan bermula dari 10 Mac -12 Mac 2016 sahaja . Semoga dengan adanya blog korang dalam bloglist kataubaid.com dapat membantu menambah traffic blog anda setiap hari .

Jemput join ya !

sekian.

Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. esok last.. heee.. sempat lagi nak join

    ReplyDelete
  2. Selamat kak! hihihi...semoga terpilih nanti..nak join jugak laaa

    ReplyDelete
  3. salam Jumaat kak..selamat bersegmen ya..:)

    ReplyDelete
  4. singgah sini... done follow back :)

    ReplyDelete
  5. Selamat pagi.. Datang singgah daripada segmen yang sama.. Selamat bersegmen :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete
  6. Singgah balas kunjungan dan follow :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html

    ReplyDelete

  7. Assalamualaikum , ubai nak ucapkan terima kasih sebab sudi join segmen ubai kali ini . jasa korang amat di hargai.Dekat bawah ni korang boleh tengok siapa yang menang untuk segmen bloglist ini ya. terima kasih dan maaf sebab lambat BW ke blog anda .:)

    p/s : kim salam dekat akif ye kak.. hehe :)

    Searai peserta - http://www.kataubaid.com/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    Senarai Pemenang- http://www.kataubaid.com/2016/03/pemenang-segmen-bloglist-kataubaidcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ibaid...Ok nnt akk sampaikan salam..

      Delete
    2. Adoiii typo plak..Ubaid laaa ..laju taip huhu

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.