KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Wednesday, 9 March 2016

Sambutan Hari Lahir Akif

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Sambutan Hari Lahir Akif.Alhamdulillah 5.3.2016 baru baru ni genap usia Akif 7 tahun...Sedar tak sedar dah tujuh tahun anak Umi.Lya ada laa buat sambutan kecik kecik untuk hari lahir Akif.Just buat makan makan simple je untuk satu family.Akif pon dah suka sebab semua ahli keluarga ada.Ada Umi abah kakak dan abang..

Kek Birthday , Selamat Hari Lahir , Happy Birthday

Umi tempah sebijik kek untuk Akif..Kek coklat..Akif suka kek coklat jadi Umi tempah kek coklat jer laaa..Kakak cantik hantar kek kat rumah masa Akif baru balik dari Sekolah.Bila tengok jer suka sangat dia..Tapi tak boleh laa potong selalu masa tu sebab dia nak tunggu abah balik kerja baru potong kek...Kita tunggu abah balik laa yaaa...Simpan kek kat peti ais..

Selamat Hari Lahir , Happy Birthday , Selamat Hari Jadi

Malam baru abah ada..Malam jugak laa Akif potong kek..Tengok muka excited sangat tu dapat potong kek..Kek birthday yang ketujuh untuk Akif.Dah tujuh tahun dah dia..Rasa sekejap je masa berlalu...

Kek Birthday , Selamat Hari Lahir , Happy Birthday

Sebelum kek masuk ke mulut..posing dulu posing dulu..dah potong nanti tak cantik pulak nak bergambar..1 2 3....senyummmm..

Selamat Hari Lahir , Kek Birthday Sedap , Kek Hari Lahir

Yahoo dapat ciuman dari Kakak Insyirah dan Abang Iman..Sayang Akif sangat sangat..Selamat hari lahir adik Akif..


Ok udah udah ler posing tuuuu..kita nak makan kek dah ni..Jom jom kita makan.Umi dah lapar ni..Akif tolong potong satu satu okey...

Selamat Hari Lahir , Kek Hari Lahir , Happy Birthday

Last posing...senyum jer laa..sengeh jer laa dia..Ya laa dah dapat kek dah dapat hadiah memang laa suka.OK selamat hari lahir lavi sekali dari Umi abah kakak insyirah dan abang iman.

10 comments:

  1. Selamat hari lahir buat Akif. Semoga menjadi anak yang soleh. Amiin

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir. Semoga menjadi manusia yang berguna.

    ReplyDelete
  3. sannah helwah Akif, kejap je dah besar ,semoga menjadi kebanggaan umi dan abah ye.. :) amiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Acik Anna....InsyaAllah aamin aamin

      Delete
  4. Besar dah budak hensem ni! Happy birthday Akifff, semoga sihat dan jadi anak yg soleh ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolololo sooooo swettt la Acik rara..tq tq tq tq

      Delete
  5. Alhamdulillah, selamat hari jadi Akiff. Semoga menjadi anak yang soleh, hamba Allah SWT yang bertakwa dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT aamin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah alhamdulillah ..Tq Cik Yanie

      Delete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah