KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

Sunday, 13 March 2016

Gambar Ni Buat Aku Nak Menangis

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Gambar ni buat aku rasa nak menangis..Yer ke sampai bolehr rasa nak nangis nangis gituu..Hahaha iyer la kot..Mau tak raa nak nangis pepagi bukak facebook ada sahabat tag gambar gambar ni..Ingatkan dia yang buat nak la g terjah umah..tapi bila tengok ayat post .."hai lya selamat pagi..jom la buat puding lagu ni..gambar gambar ni aku jumpa kat facebook..".Ermmm ingatkan ko yang buat hehehe..Huaaa nak suruh aku buat puding lagu ni alamatnya berjanggut laaa kot..Nampak menarik tapi nak buat tu tatau bila..Bila aku tenung telek dan renung gambar gambar puding comel kat bawah ni ..Aku rasa cam nak menitik air mata.Comel sungguh laaa sampaikan air mata pon tumpang sekaki nak tengok...Huaaa pepagi dah buat aku jelesss..Jeless sebab takleh nak buat puding lagu ni lagi..huhuhuhuhu...Bila masa laaa nak buat puding yang cantik cantik ni..Satu lagi,aku ni ada satu sifat semulajadi yang takleh nak makan kalau benda benda tu cantik sangat...Hahaha macam budak budak..Ya laa bila tengok yang cantik cantik nak makan pon sayang.Bila buat makanan pastu hias cantik cantik pastu bila masa nak makan rasa terharu rasa sayu gituu..Huaaaa macam macam laaa sifat aku ni...

Gambar Puding

Gambar Puding

Gambar Puding

Gambar Puding

Gambar Puding






Seyes cakap ...aku pon tatau kat mana laaa kawan aku tu cilok gambar ni...Bila aku tanya pat lima kali kat dia..Dia cakap ambik kat facebook gak..Tapi yang aku tahu aku kena bagi kredit kat tuan punya gambar.Jadi disebabkan aku tatau nama pemilik gambar puding puding comel ni..Jadi aku kreditkan atas nama...."SI DIA YANG CANTIK SI PEMILIK GAMBAR PUDING"...Terima kasih tau...Gambar gambar puding awak hampir hampir buat kita nangisss huhuhu..Cantik sangat ..tatau nak cakap apa dah...Bila dah terlampau cantik..Anyway...Tq tau post gambar gambar puding yang cukup memberi inspirasi untuk saya menulis blog di pagi hari.. Tq tq tq ...

Kredit gambar : SI DIA YANG CANTIK SI PEMILIK GAMBAR PUDING

18 comments:

  1. Serius kak...subhanAllah...sekali tengok nak simpan dalam gerobok ni kak tak nak makan...hihihi...geram rasa..

    ReplyDelete
  2. Waa. Nk tumpang nangis sekali.. Huhu... Menjelejeh ayaq liuq...

    ReplyDelete
  3. waa..semua cantik dan nampak sedap..hihi :D

    ReplyDelete
  4. byk nya yg sedap2. tp sya x berapa mkn puding agar2 ni. suka tgok design je. hehe. btw, tagging u, http://najwazahid94.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  5. Aduhai tergoda dan tergugat tengok gambar2 tu
    tambah2 musim panas mcm skrng ni :D

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. kite pun rase nak nanges tengok gambar-gambar ni.. sob sob

    ReplyDelete
  7. akak pun nak tumpang nagis sama..nangis sbb akak malas nak buat puding cantik2 mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh kak mehh kita nangis berjemaah laa kak hahaha

      Delete
  8. meriah dgn warnanye ....syg nak makan..nk potong pon hati2...syg..

    ReplyDelete
  9. nampak menarik tu membuatkan pcl macam nak buat je balik rumah nanti.. lama dah teringin makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi nak buat tuuu takut denn dgr..ok oo kita support dari belakang..buat jgn tak buat..puding kaler tukoiss plsss hahahaha

      Delete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah