ESTIFA Pilihan Tepat Untuk Blouse Muslimah Terbaik

March 15, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Blouse Muslimah Terkini Dari ESTIFA 


Anda suka blouse muslimah ? ESTIFA jawapan paling tepat untuk carian blouse terbaik di Malaysia.Kenapa ESTIFA? Kerana ESTIFA menawarkan blouse muslimah paling cantik,menarik,terbaik,terkini,moden dengan harga mampu milik.Sekarang ni memang jadi trend ramai wanita suka memakai blouse tak kira waktu bekerja atau waktu santai.Pendek kata memang di mana mana saja pasti kita akan terpandang WANITA dan BLOUSE.Memang tak boleh di pisahkan.ESTIFA memudahkan anda untuk mendapatkan blouse terpilih dengan pilihan warna menarik yang pasti melengkapkan hari hari anda.Anda pasti teruja dengan pilihan blouse menarik yang di datangkan dalam pelbagai warna,tersedia di ESTIFA.Hanya di ESTIFA,anda pasti teruja.ESTIFA pastinya pilihan tepat untuk anda bagi mendapatkan blouse terkini.

Estifa , Blouse Muslimah Terbaik, Blouse Muslimah


Sekarang ni blouse labuh muslimah semakin menjadi ikutan ramai.Syukur alhamdulillah ramai wanita di luar sana semakin memahami ertikata menutup aurat yang sebenar benarnya.Cantik dan sopan di samping menutup aurat itulah yang cuba ditonjolkan dalam produk ESTIFA.Di samping bergaya kita juga menutup aurat.ESTIFA bakal menyerikan anda dengan blouse muslimah terbaik.

Chuppppp !!! Nak bagitahu ni..ESTIFA baru saja melancarkan BLOUSE TERBARU.Blouse Hannah di beri nama.Blouse Hannah ni cantik sangat,Lya yang duk perati ni,memang suka sangat dan jatuh cinta dengan Blouse Hannah.Nanti nak grab satu la..Reward buat diri sendiri.Ok ok sambung citer Blouse Hannah.Blouse Hannah di datangkan dalam tujuh warna menarik dan di gandingkan bersama shawl yang sepadan dengan blouse.Jadi anda tak perlu lagi nak pening kepala untuk mencari shawl yang sesuai setiap kali membeli blouse.Hanya dapatkan Blouse Hannah dan anda akan dapat shawl sekali.Best ke tak ? Memang best la kan,tak perlu susah susah cari tudung lagi dah....Jom cuci mata kejap,kita usha Blouse Hannah ...

Blouse Hannah 


ESTIFA Pilihan Tepat Untuk Blouse Muslimah Terbaik


Blouse Hannah , Blouse Muslimah Murah Dan Berkualiti

Blouse Hannah , Blouse Muslimah Murah Dan Berkualiti

Blouse Hannah , Blouse Cantik Dan Berkualiti

Blouse Hannah , Blouse Muslimah Terbaik Di Malaysia

Blouse Muslimah , Blouse Terbaik Dan Harga Mampu Milik

Blouse Hannah , Blouse Muslimah Terkini

Blouse Hannah , Blouse Muslimah Terbaik


Ok dah tengok kan..Cantik tak,cantik tak ? Ala malu malu pulak nak bagitahu cantik.Memang cantik dan warna yang tersedia memang sesuai dengan waran kulit rakyat Malaysia.Kalau dah cantik,apa tunggu lagi cepat cepat grab satu untuk diri sendiri.Atau minta Cik Abang belikan.Cik Abang pulak jangan buat buat senyap jer,beli la satu untuk wanita yang anda sayang.

Macam mana nak order Blouse Hannah.Cara Order senang aje…Taipkkan ''Offer COMBO'' dan hantarkan ke nombor +601137967588 .Jangan lupa taip ''Offer COMBO'' tau,kalau tak taip nanti tak dapat harga offer.

Whatsapp “Offer COMBO” hantar ke +601137967588 
Whatsapp “Offer COMBO” hantar ke +601137967588 
Whatsapp “Offer COMBO” hantar ke +601137967588 

TAPI TAPI TAPI TAPI TAPI !!!!!!!!!!!! ESTIFA hanya menawarkan 97 set Blouse Hannah untuk yang terawal sahaja.Siapa cepat dia dapat.Jadi apa tunggu lagi..Cepat cepat order sebelum Blouse Hannah kehabisan stok.Kalau tak nak gigit jari,order la cecepat..Nanti dah HABIS menangis bucu katil la jawapnya..

Shawl Estifa ,Estifa , Blouse Muslimah Cantik Bergaya


Bila dah pakai blouse cantik cantik,shawl pon dah cantik..Tetiba tak tahu camne nak pakai shawl.Takpe usah bimbang ada tutorial di sediakan oleh pihak ESTIFA untuk anda.Boleh KLIK link
http://bit.ly/tutorialshawl untuk cara pakai shawl.Cepat ,mudah dan cukup senang.tak sampai lima minit dah siap ....

Satu lagi satu lagi bak bagitahu ni...Free dokoh untuk setiap shawl yang dibeli..Jadi jangan tunggu lama lama tau..Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.

Ok,selain Blouse Hannah ada lagi produk menarik dari ESTIFA khas buat anda di luar sana..Apa lagi yang menarik ingin ESTIFA kenalkan untuk anda..Jom jom kita usha lagi apa yang best kat ESTIFA.Ini dia satu lagi blouse menarik yang perlu anda miliki.Wow ini dia,Blouse Lofa.

BLOUSE LOFA 


Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah


Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Ciri Ciri Blouse Lofa


- Material Milpa Cotton yang sangat selesa di pakai
- Harga berbaloi baloi dengan kualiti material dan jahitan
- Serap peluh dan tak panas
- Cutting loose dari paras dada menepati syariah.Ni bukan baju mengandung.Tapi design pleated boleh juga digayakan oleh ibu ibu mengandung
- Single pleated dibelakang anti bumper
- Labuh di bahagian belakang
- Satu poket untuk letak handphone atau dompet

Selain blouse yang cantik cantik ESTIFA juga menyediakan skirt yang boleh di suai padan dengan blouse.Antara yang mendapat perhatian ialah SKIRT LARA.Skirt Lara boleh di suai padan bersama Blouse Lofa atau boleh juga dengan blouse plain yang lain.Skirt Lara diperbuat dariapa material Korean Lycra yang sangat selesa di pakai dan berkualiti tinggi.Anda perlu memilikinya...

Skirt Lara 


Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah

Skirt Lara , Estifa , Jual Pakaian Mulimah , Blouse Muslimah


♫♪ Koleksi  ESTIFA - Cantik Di Mata Dekat Di Hati 
♫♪ Wadah Untuk Penggemar Blouse Terkini 
♫♪ Penyerlah Gaya Untuk Mu Wanita Solehah
♫♪ Penyeri Hati Wanita Muslimah  
♫♪ Gaya Terserlah Keayuan Terpancar 
♫♪ Semulajdi,Melengkapi,Moden Dan Bergaya  
♫♪ Kualiti Tanpa Kompromi  
♫♪ Koleksi Muslimah Terkini,Indah Tertutup Menawan Mata 
♫♪ Ringkas,Anggun Bergaya,Pelbagai Warna,Cantik Dengan Harga Mampu 
♫♪ Pelengkap Gaya Pencetus Inspirasi,Membuat Hatiku Ingin Memiliki 
♫♪ Hanya ESTIFA Merealisasikan Cetusan Hati Ini
♫♪ Blouse Cantik Jadi Pilihan,Syariat Terpelihara Dalam Keselesaan 
♫♪ Stay Cover Your Aurah 

Maklumat lanjut mengenai produk ESTIFA :-

WHATSAPP : +01137967588
TELEGRAM : +01137967588

Artikel Menarik yang Lain

7 sang pencerita

  1. Cantik cantik ..ada blouse terqois lak situ..emm lawa giler!

    ReplyDelete
  2. wah..cantik2 la kak lya...tergoda iii

    ReplyDelete
  3. cantik cantik semuanya kak..labuh pulak tu..tu yang best...rasa selesa nak berjalan jalan..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya.. Terus rambang mata $$$

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..