KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

EXCHANGEFEDGROUP


Tuesday, 8 March 2016

DH Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Millo Foundation Freshy Face SPF 25


Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik. Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 


- ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA : TIADA kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN !
- IKUT WARNA DARAH : 1 kod warna sahaja,sangat terbaik sebab ikut warna darah.
- BAHAN TERBAIK : Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR,untuk tahan lama,tidak melekit, tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...
- MESRA SOLAT : Proses cucian yang amat mudah.


Millo Foundation Freshy Face SPF 25

Kelebihan Millo Foundation Freshy Face SPF 25 


Ok anda mesti nak tahu kan apa kelebihan Foundation Millo ni sampaikan Lya asyik benar bercerita.Sebelum tu jangab silap sebut tau ..Millo bukan Milo yaa...Ok Lya terangkan serba sikit akan kelebihan Foundation Millo berbanding foundation lain yang ada di luar sana.

Millo Foundation boleh digabungkan dengan apa jua skincare yang anda gunakan,Cuma cara pengunaan Millo Foundatian berbeza dengan foundatian yang lain kerana penggunaanya WAJIB ditepuk-tepuk terus pada permukaan kulit,TAK CANTIK KALAU GUNA SPAN,hanya gunakan teknik tepuk-tepuk Millo Foundatian akan meresap di permukaan kulit tanpa gangguan berminyak atau bertapuk serta tidak mengakibatkan pori pori tersumbat.


Millo Foundation Freshy Face SPF 25


Cara Penggunaan Millo Foundation Freshy SPF 25


- WAJIB ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit,
- TIDAK BOLEH ATAU JANGAN disapu atau dipakai dengan span.
- Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata..glow dan shining.
- Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak,bercapuk,comot atau sememeh.
- Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit .
- Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat

FOUNDATION  MILLO - TEPUK TEPUK TERUS LAWA ...TEPUK TEPUK TERUS CANTIK....NAK CANTIK...NAK LAWA ...KENA TEPUK TEPUK JER ....

Millo Foundation Freshy Face SPF 25

KEISTIMEWAAN FOUNDATION MILLO.


● Texture lembut , halus. dan ringan.
● Kemasan yang padat dan rapi.
● Menutup liang pori.
● Sekatakan keseragaman warna kulit.
● Tidak berminyak atau terlalu kering.
● Tidak berketul atau bertompok.
● Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (JERAWAT,KERING,BERMINYAK,JERAGAT DAN KEMERAHAN SENSITIF
● Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
● Kulit lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi.Kulit lebih moist & foundation tidak pudar ataucomot walaupun berpeluh
● Kulit lebih glowing dan flawless selepas sapuan pertama.
● Mengurangi kedalaman kedutan.
● Anti-aging + Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
● Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
● Mengembalikan keremajaan kulit.
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
● Tidak berminyak dan tahan lebih lama dari pagi hingga ke malam.
● Hanya satu tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit.
● Millo foundation menyerap dengan pantas mengikut warna kulit si pemakai.
● Senang dicuci dan mesra solat. 
● Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
●Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
● Millo Foundation produk tutup cela no 1 abad ini.
● Millo Foundation adalah foundation pertama dalam pasaran sebagai foundation ikut darah.
●Tiada pilihan,hanya satu warna..walaupun kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap,PELIK TAPI BENAR....
● Serasi dengan sebarang warna,jenis dan masalah kulit,semua bangsa boleh pakai...Cubalah...anda takkan menyesal memilikinya...
● Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
●Sungguhpun warnanya kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.

Tepuk tepuk terus lawa....Tepuk tepuk mesti cantik.Tepuk tepuk pasti puas hati.,,Tepuk tepuk jer dah siap...Tepuk tepuk terus flawless....Cepat ,mudah,ringkas,jimat dan selamat...




Untuk maklumam sahabat sahabat Lya,Foundation Millo sesuai untuk semua peingkat umur.Bukan orang muda saja boleh pakai tau..yang 50an keatas pun boleh menggunakannya tanpa was was.Kanak kanak pon boleh pakai.Lelaki perempuan juga boleh pakai.Nak cantik nak awet muda sentiasa jom kita bermillo bersama Foundation Millo.Bila dah cuba baru tahu akan kehebatan produk ini.tak cuba mana tahu..Dah cuba nanti pasti akan jatuh cinta bersama Foundation Millo.Kulit mulus tanpa cela,cantik tanpa jeragat,licin tanpa jerawat dan pastinya gebu gebas tanpa parut dan kesan hitam.Kulit lebih lembut,lembap,anjal,cerah sekata..Tak susah pon hanya tepuk tepuk jer terus cantik...
Millo Foundation Freshy Face SPF 25




TESTIMONI PENGGUNA MILLO FOUNDATION



Millo Foundation Freshy Face SPF 25

Millo Foundation Freshy Face SPF 25

Millo Foundation Freshy Face SPF 25




Millo Foundation Freshy Face SPF 25


Harga Millo Foundation Freshy Face SPF 25


Millo Foundation Freshy Face SPF 25 terdapat dalam dua saiz iaitu 

15 Gram 
RM78.80 (S/M)
RM88.80 (S/S)

30 Gram
148.80 (S/M)
RM158.80 (S/S)


Maklumat lanjut mengenai Millo Foundation Freshy Face SPF 25


WhatsApp : 012 9818234 , 012 9384005
DH MILLO Foundation
Instagram @dhmillofoundation
Blogdhmillofoundation.blogspot.my

Jom bermillo ..... Tepuk tepuk terus cantik...Tepuk tepuk terus lawa..




4 comments:

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah