KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Friday, 11 March 2016

Blogger Memang Suka Draft Entri Banyak Banyak..Pastu Tak Tahu Bila Nak Publish Entri..

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Blogger Memang Suka Draft Entri Banyak Banyak..Pastu Tak Tahu Bila Nak Publish Entri..Bukan nak kata kat orang tapi nak kata kat diri sendiri laaa..Tadi masa duk sibuk tulis entri terpandang ler DRAFT POST..Mak aii banyaknya entri yang masih ada kat draft.Tak sempat sempat lagi nak publish.Ada entri yang dah siap separuh,ada entri yang tak sempat nak letak gambar dan ada jugak entri yang dah ada gambar tapi ayat pulak belum tulis lagi..Agak agak korang la kan, bila laaa nak siap semua 43 entri ni ya..Perghh banyak gak tu..Agak agak korang laaaa,entri yang duk dalam draft ni kita publish semua tak..Ke saja jer masukkan kat draft sebab nak simpan hehehe...Bagi Lya,kalau dah masukkan kat draft tu,tandanya entri ini bakal di publish tapi tak tahu bila masa yang sesuai..Banyak benar nak bercerita tapi idea tak berapa nak keluar.Jadi kita tunggu hingga dapat idea baru kita publish okey..Sementara tu duk ler dediam kat draft ya.Letak dalam draft siap siap senang.Nanti sambung jer apa yang terlintas di fikiran.Just cari tajuk yang sesuai dan boleh laa publish...



Pasni kena rajin lagi laaa menulis,sebab per tau kalau malas malas camni la jadiknye..Kan berkurun pulak entri ni duk kat draft..banyak nak citer,tajuk dah ada tapi bila duk mengarang datang mood ke lautan hindi,memang sah tak habis aaa projek menulis.Dia kena datang mood lagu Mohabbatein kot baru siap semua entri.Harap harap semua entri ini akan terpampang kat blog satu hari nanti.Bila??. Kita TUNGGU jer laaa ...


18 comments:

  1. Betul..bila terlintas cepat cepat drafkan..stand by ya kak...hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Jua..standby dulu ..nak guna nanti kita sambung tulis dan publish jer

      Delete
  2. kan..benda.paling sllu yg jadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kan kan kan selalu jadik camni

      Delete
  3. hehe... betul tu sis... draft dulu kot kot hilang idea pastu tak publish2...

    ReplyDelete
  4. Simpan banyak2 artikel dan set sebagai auto publish ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SP camne nak set auto publish...Entri lum habis karang hahaha

      Delete
  5. akak tak banyak..lbh kurang 10 ja..bkn apa..kalau dibiarkan lama2 terperap tak terpublish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa kan kak..tapi setakat ni Lya punya akan publish tunggu masa jer..takde laa duk karang2 entri tup2 tak publish huhuhu

      Delete
  6. sama-sama nak publish xtau la bila

    ReplyDelete
  7. Samala dgn lya..kekdg sempt tulis tajuk n msukkn gmbr jak tpi mls nak menulis hhihi

    ReplyDelete
  8. saya punye kalau lama sangat duduk kat draft...memang mereput la kat situ...hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Saya ada seratus lebih entry dalam draft... Haha... Bila ntah nak publish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila laaa nak publish tu..kita punya tak sampai 50 pon ntah bila laaa nak publish

      Delete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah