KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Thursday, 17 March 2016

10 Barang Terbaik Pilihan Hati Lya Sempena Lazada 4th Birthday 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

10 Barang Terbaik Pilihan Hati Lya Sempena Lazada 4th Birthday 2016  


Lazada 4th Birthday.Sedar tak sedar dah empat tahun usia Lazada.Happy 4th Birthday Lazada !! Happy 4th Birthday Lazada !!!! Happy 4th Birthday Lazada !!!..Selamat menyambut ulangtahun ke-4 Lazada.Semoga sambutan ulangtahun Lazada yang ke -4 akan merapatkan lagi hubungan di antara pihak pengurusan dan juga kakitangan Lazada untuk lebih menuju ke arah kemajuan.Semoga dengan bertambahnya usia Lazada,akan meningkatkan lagi produktiviti TEAM LAZADA ke arah yang lebih baik dan terus maju ke hadapan.


4th Birthday Lazada , Lazada Birthday Sale


Sekarang ni Lazada sedang mengadakan Birthday Sale Party bersempena 4th Birthday Lazada..Apalagi jom join Lazada Birthday Sale Party untuk mendapatkan diskaun sehingga 90% bagi barangan terpilih sahaja.Wahh 90% banyaknya..Nak tahu apa benda barangan terpilih tu,apa tunggu lagi jom terjah website Lazada.Mana laa tahu kot kot ada benda atau produk yang berkenan di mata.Boleh la shopping kat Lazada sementara dapat diskaun ni.Masa ni laa nak shopping sakan.


Ok jap,Lya pon dah terjah website Lazada petang tadi...Wow wow wow rambang mata dibuatnya..Banyak betul produk yang best best dengan harga yang mampu milik.Ni nak kena beli laaaa ni..Pening kepala jugak laa bila nampak macam macam yang menarik kat Lazada ni.Sebelum tu Lya senaraikan dulu 10 Barang Terbaik Pilihan Hati Lya Sempena 4th Birthday Lazada.

1.Acer Aspire V Nitro (VN7-572G-57N0) - 15.6", IPS/ i5 6200U/4GB DDR4/1TB/ Nvidia 950M/W10(Black)




Ok Lya nak sangat satu komputer riba baru...Al maklum la sebagai seorang blogger,benda WAJIB ada KOMPUTER RIBA..Kalau takde komputer riba susah sikit la nak buat kerja..Angan angan la jugak nak dapat komputer riba baru sebab yang lama selalu sangat buat perangai.Dah banyak kali tukar alat ganti..Agak agak kalau beli yang ni Ok tak ?? Nampak macam best jer..Macam menarik jer..InsyaAllah ada rezeki boleh beli yang ni..

2. Apple iPhone 6s 16GB (Silver) Malaysia Set


Ok nak jugak rasa guna iPhone..Hehehe tak pernah lagi guna iPhone yang sendiri punya.Kalau guna pon pinjam En Hubby punya..Kita takde iPhone huhuhu..Angan angan la jugak nak pakai iPhone 6s.Agak agak boleh ke tidak Lya pakai iPhone ni...

3. Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (Gold) FREE Samsung Wireless Charger




Hidup sebagai blogger mesti ada gadget kan kan kan..Ni kira wish list sesi penambahan gadget laa kiranya..Kalau la dapat Samsung Galaxy S7 Edge ni mau menangis gamaknya..32 GB tuuu..Ha aa nak simpan berapa banyak gambar pon takde hal laa kan ....

4. LG 43LF590T 43" Smart Full HD LED TV with WEBOS 2.0




Kat rumah dah ada televisyen sebenarnya tapi kecik jer laa hehehe..Angan angan kekonon nak tukar televisyen besar sikit.Ntah apa sebab nak yang besar besar pon aku tatau..Setakat ni tengok tv besar macam best jer...Ke korang pon macam aku jugak..Suka tengok tv besar besar ...

5.Philips HD2139 6L Electric Pressure Cooker (Brown)





Ada Electric Pressure Cooker  kat rumah..Agak agak lebih rajin masak tak lepas ni..Kalau ada yang ni mahu lebih laju denn masak ni..Memasak lebih senang dengan Electric Pressure Cooker .Senang ke ?? Memang senang laa..tak caya jom dapatkan satu set kat Lazada..

6.Tefal Bistro 5-piece Cookware Set Red




Wah kalau dapat satu set yang ni...Bukan setakat rajin masak..Siap masak memasak jemput jiran tetangga gamaknya..Hahaha nak bagitahu 'I PON ADA TEFAL MACAM YOU OLLSSS LAAA"..Agak agak riak ke tidak lagu tuu peel ...Sesekali meroyan tak salah kan...Jadi tunggu apa lagi jom jom kita beli..Nak beli kat mana...Kat Lazada laa yang..

7. Travel Star A01 Hard Case ABS Luggage 2 in1 Set 20 inches + 24 inches (Green)




Lama lama duk usha barang kat website Lazada bila terpandang luggage hijau ni kan kan kan..Hati terus berkenan ..Dalam hati nak nak nak..Wish list bedayy jugak la kiranya yang hijau ni..Nampak macam menarik jer..Tambah tambah hijau tu buat aku jatuh cinta lagi..Alahai Lazada ni bikin hati jadi cair laaa...Cair nak membeli..

8.Michael Kors Jet Set Travel Top Zip Tote (Fuschia)





Wow wow Michael Kors tuuu..Sangat sangat cantik dan sangat sangat suka brand hebat ini.Kalau la dapat jenama ni,mahu tak suka..Ketawa sambil gelak guling guling laa lagaknya..Tengok harga boleh tahan la..Nak beli kena fikir lima enam kali jugak ni...Tapi kalau hijau lagi cun...

9.Michael Kors Jet Set Saffiano Leather Medium Tote Bag - Electric Blue 





Alahai Michael Kors  lagi lagi dan lagi..Nak buat cam mana dah ternampak MK kat depan mata..Memang suka sangat laa ngan Hanbag MK ni...Huiksss cantik giler..Tapi kan kan kan kalau warna hijau lagi cantik... Nak hijau please !!!!!!!!!!!!!!!!! Apa tunggu lagi..Terjah Lazada cecepatt okey..

10. Ray-Ban RB3016 W0365 Clubmaster Sunglasses Black [49]




Ok yang terakhir..Ray-Ban i yang satu satunya dah patah di pijak dek Akif..Huaa nak buat camne tersilap letak.Jadi nak jugak dapat Ray-Ban baru kalau ada yang nak bagi..Hahaha saper la nak bagi kat kita tu yaaa..Takpe laa kita beli kat Lazada jer laa nanti..

Ok dah pon selesai membelek dan menyudahkan angan angan yang tak pernah padam dekat website Lazada.Aduhai kalau korang masuk jer kat wesite Lazada gerenti rambang mata nak buat pilihan.Tambah tambah pulak dengan potongan yang ditawarkan sehingga 90%.Jadi apa tunggu lagi,jom shopping di LAZADA sebelum tamat tempoh promosi.

Birthday Sale Lazada akan berakhir pada 18 Mac 2016.Cepat cepat pergi beli sebelum korang menyesal tak sudah...Nampak pada gaya..ada sesuatu yang Lya berkenan kat Lazada..Yahoo nak pegi beli laaa..Ok dah tamat citer Lazada..Tunggu apa lagi jom la shopping sakan bersama Lazada.Shopping lebih mudah bersama Lazada.Ingat shopping ingat LAZADA !!!!

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

17 comments:

  1. Perghhh..barang yg ke 10 tu mnarik perhatian kum..rayban wooo..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ray ban jer pon..menarik ke ececece..jom laa beli satuuuu dik tie oiiii

      Delete
  2. Uhh boleh tahan juga pilihan untuk hadiah harijadi lazada ni ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tq bro HH sudi singgah...alahai boleh laa..boleh tahan mata kikiki

      Delete
  3. tu diaaa senarai barang haaaa eh terberkenan lak pressure cooker tu hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Setiap link kalau boleh buat affiliate Involve Asia dengan Lazada Malaysia, sebab itu syarat pertama >_<

    Boleh rujuk saya punya entri :

    http://www.mejuez.com/2016/03/lazada-4th-birthday-for-blogger.html
    http://www.mejuez.com/2016/03/lazada-malaysia-4th-birthday-2016-10.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah..tak dapat buat link lagi.. baru daftar..akaun masih pending...nnt dah dapat baru tkar link..

      Delete
    2. Ok done..already submit link with affiliate program..tq so much..

      Delete
  5. Replies
    1. Hahahaha MK mmg idaman laaa Lynn..nak dapat tu bukan sonang..nak plak warna hijau huhu

      Delete
  6. wahhhh menarik pilihan barang akak

    ReplyDelete
  7. mesti peminat tote bag ni..kan??

    ReplyDelete
  8. menarik.....semoga kak lya dapat semua barang yang menjadi pilihan hati tu ya

    ReplyDelete
  9. menarik pilihan akak...good luck ye kak

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah