KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Biobax

EXCHANGEFEDGROUP


Wednesday, 3 February 2016

Rexona Dari Woop

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Tadi Gdex singgah kat rumah..Seingat Lya la kan,tak pernah beli barang online minggu ni.Ni mesti barang en hubby ni..Tup tup budak Gdex cakap nama kita..Kikiki barang kita laaa tu..

Bungkusan tu berbalut ngan bubble wrap jer jadi dah nampak laa apa benda kat dalam tu.Tapi dari siapa ya ?? Tadi masa duk tandatangan kertas barangan pos tak sempat nak tengok.Kertas tu pulak dia ambik sebab melekat kat bubble wrap tak boleh nak tarik.Aku cakap ambik jer laaa..

Ok bila dah dapat terus tanya Shehan sebab baru baru ni dia pon dapat benda yang sama..Oo barang ni dari Woop rupanya..Tq Woop bagi Rexona untuk kita..Suka sangat..Mahu tak suka dapat FREE !! kikiki

Untung jugak la sebab jimat duit..Tak payah nak beli Rexona dah sebab dapat percuma jer.Walau hakikatnya kita tak guna Rexona..Kita guna Nivea..Tapi takpe laa tukar tukar ...

Dah alang alang cakap pasal BENDA FREE ni..Lya nak tanya sahabat Lya..Siapa nak barangan FREE dari Woop.Kalau nak,jom sign in jer kat sini...

http://www.woop.my/friend/index/id/215545/

InsyaAllah ada rezeki dapat la hadiah free dari Woop.Yang penting jangan lupa sign in link kat atas okey.Sama sama kongsi rezeki.

Rexona Dari Woop
Yey dapat dua..Satu untuk Lya satu lagi untuk en hubby..

Rexona Dari Woop
Alhamdulillah rezeki ... Thanks Woop..


5 comments:

  1. Salam singgah. Wah, seronoknya dapat sepasang rexona. Congrates!

    ReplyDelete
  2. asslmkm kak lya.. :)

    alhamdulillah... rezeki.. hritu sy pun dpt 2x.. terkejut jgk.. rezeki.. hihi

    ReplyDelete
  3. bestnya..sapa tak suka dapat free kan.

    ReplyDelete
  4. MC join jugak :D jemput singgah sis
    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Akif Imtiyaz Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah