Peraduan #JomkeSekolah Bersama Hong Leong Islamic Bank

January 13, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

‪#‎HongLeongIslamic‬ kembali dengan peraduan ‪#‎JomkeSekolah‬!.Sudahkah anak-anak anda menyesuaikan diri di sekolah? Masihkah anda teringat hari pertama mereka? Kongsikan gambar ragam,aksi menarik atau mencuit hati anak anda pada hari pertama persekolahan dengan mengikuti langkah mudah berikut:

1) Sila ‘Like’ FB HLB
2) Kongsikan gambar ragam, aksi menarik atau mencuit hati anak anda pada hari pertama persekolahan Muat naik di ‘Timeline’ akaun Facebook anda dan tukarkan setting post ke ‘Public’
3) Jangan lupa untuk sertakan #JomkeSekolah dan #HongLeongIslamic

10 gambar yang paling menarik akan menerima RM200 tunai.

Peraduan #JomkeSekolah Bersama Hong Leong Islamic Bank


Keterangan lanjut anda boleh layari Facebook Page Hong Leong Bank .


Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

  1. Anak dah darjah 3 ..hari tu tak terfikir pun nak ambik gambar.kalau darjah satu ke, tadika ke rasa jugak nak ambik gambar hari pertama tu...ehhehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.