❤ Bila Facebook Bagi Amaran ❤

January 12, 2016

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Nah..Ambik kau !! Apa kebenda masalah la dengan Facebook tetiba jer tak boleh nak share post.Nak 
kata duk share banyak banyak takde pulak kita share banyak banyak seperti dakwaan.Macam macam hal la sekarang ni.Terkejut jugak tadi..baru jer nak share post contest dah keluar benda alah ni..Hadoii laa pedih ulu hati betul baca warning letter facebook ni haaaa..Ke mabuk ketum dah facebook ni.Baru ada mood nak bercontest balik dia buat hal pulak dah.Ambik la setempek kat dahi "YOU'RE TEMPORARILY BLOCKED''.Ok la dah kena BLOCKED dah takle la nak share post dari page atau nak share contest lagi  dah huhuhuhu..

 Bila Facebook Bagi Amaran


Sampai bila kena pon tak tau..Belum check lagi ni ha..Jap lagi nak check sampai bila la facebook nak blocked kita..huaaa tension guwe kalau lagu ni .. Jangan la blocked lama lama .. Bagi la muka sikit..Ok la tu jer la nak bebel petang ni..Jumpa lain kali .. K bye !!


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 sang pencerita

  1. facebook cemburu tu... ekin pun ada gak kena sekarang

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!