❤ Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM ❤

November 28, 2015

Salam Ukhuwah Fillah ..
Salam Sabtu Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat ...

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM 

http://www.hasrulhassan.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html



Tadi buka blog untuk update,nampak ramai pulak blogger duk update mengenai Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM.Aikk Bro HH ada buat Giveaway ke.Dah mata ni duk tengok jer kat situ maka tangan pon ikut bergerak terjah blog Bro HH...SAH !! Memang SAH dan tak syak lagi Bro HH ada buat Giveaway.Rugi la kalau tak join,bukan senang tu nak tinggal link blog kita kat kat blog Bro HH.Maka Lya pon join ler sekaki..Naik jugak link blog kita nanti kat entri senarai peserta yang join..Bukan senang nak dapat tu..Jom la join sekali..


Syarat dia pon kacang sangat jer .. Takkan tak boleh nak ikut..Senang jer tu.

- WAJIB jadi Follower blog Hasrul Hassan menerusi Google Plus.
- Letak banner kat atas dalam entri anda dengan tajuk entri ''Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM''
- Tuliskan dalam beberapa perkataan Mengapa dan sebab anda follow blog Bro HH..
- Kalau dah ikut semua syarat kat atas kira lulus la tu,dah siap tinggalkan link entri anda kat komen post Giveaway kat blog Bro HH okey..

Mengapa dan sebab apa Lya follow blog HasrulHassan.Com .. Jap ehh alang alang dah buat entri ni nak cakap dua tiga patah kata cam tak boleh jer..mohon maaf la melebih lebih pulak ayat kita.. 

Ok Bro HH ni jawapan Lya.Fuhh susah gak soklan ni,tapi kena jawap jugak la sebab nak lengkapkan entri Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM.Follow mula mula dulu sebab tengok ramai benor duk bercakap mengenai Hasrul Hassan ni.Naik pening gak duk fikir saper la Hasrul Hassan.Masa tu tak kenal lagi.Godek ngan Mr Google dapat banyak jawapan tersurat dan tersirat SIAPA HASRUL HASSAN.Paling win sekali jawapannya berbunyi camni.''PAKAR SEO''.Dengar jer PAKAR SEO kecut perut gak laa.Ha aa pakar tu bukan biasa biasa okey..PAKAR tu orang best best la bab bab SEO ni.Untungla boleh jadi PAKAR SEO.Kita ni SEO pon tak berapa nak reti lagi masa tu.

Ok lepas dah tahu Bro HH ni PAKAR SEO,terus la godek godek blog Bro HH.Konon konon nak tahu la apa bentuk penulisan beliau..Fuhh bila dah tengok,TAHNIAH penulisan yang mantap.Macam macam perkongsian ilmu blog ada kat situ,nak tahu tentang apa,cari jer mesti ada.Banyak ilmu tentang dunia blog,panduan blogging,tips dan juga informasi berfakta yang Lya gali kat blog Bro HH.Kalau tak gali camne nak tahu,jadi kena la rajin rajin gali bila ada yang sudi kongsi ilmu.Sejak dari situ la sentiasa ikuti perkembangan blog Bro HH dan terus jadi followers setia..Selain kongsi ilmu tentang blogging,Bro HH turut berkongsi mengenai gaya hidup,trip percutian,resipi,review produk dan juga advertorial.Ada juga perkongsian mengenai info penting di blog beliau.Nak tahu kena terjah sana. 

Akhir kata Tahniah Bro HH kerana blog telah mencapai 15 juta pageviews (taip sambil telan air liur ..huhuhuhu juta juta tuuuu ) .

Sebelum berakhir ni haaa nak tunjuk laa sekeping gambar tahun 2014.Kuakuakuakuakua..Taraaa taraa jangan jeles korang !!!

 ❤ Aku Blogger dan Hasrul Hassan ❤

Krikk krikk krikk..Ni contest Blog Bro HH masa bulan April tahun 2014 dengan tajuk  Aku Blogger dan Hasrul Hassan .Masa ni kita punya blog masih guna domain blogspot lagi..Sekarang dah dot com dah kita..

Ok dengan terpampangnya gambar Akif dan juga Bro HH maka tamatlah sudah entri Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM,maaf di pinta terlebih berbicara..

Nak join tak ?? Kalau nak join cepat cepat la sebab tarikh tamat 30 November 2015.Good luck untuk semua yang join..

Nota : Maaf ler Bro HH,tak boleh la nak tulis pendek pendek macam yang di minta..Tapi kat syarat takde pulak cakap tak boleh tulis panjang panjang.Jadi kita tulis ikut rasa jer laa ni..Ikhlas dari hati..


Artikel Menarik yang Lain

19 Sahabat Setia

  1. gd luck..! singgah dr GA yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak lya..KG pun join juga ni

    ReplyDelete
  3. Salam buat Lya. jom follower blog hasrul hassan dan tidak lupa blog saya juga. Semoga berjaya...

    ReplyDelete
  4. Dah follower juga blog akifimtiyaz...

    ReplyDelete
  5. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  6. All the best and good luck..
    http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  7. Salam..

    Good luck juga yer....Balas kunjungan dari segmen yang sama juga yer...

    http://www.myideakini.com/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari GA yg sama..salam perkenalan dari Kaki Wayang kak..

    ReplyDelete
  9. As salam sis..
    Good luck..
    membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  10. all the best ye
    membalas kunjungan daripada segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  11. wah comel gambar HH tu.. hehehe.. apapun semoga berjaya. thanks sudi singgah di entri GA HH

    ReplyDelete
  12. Makkk .. ini balas dendam menulis ke .. haha ..apapun

    Terima kasih kerana telah menjadi peserta GA ini.

    Support blog saya dalam Contest Review Lynk.my 2015 ye. Mana tahu, ada rezeki boleh berkongsi sama.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.