❤ Misi Kembara Si Citam ❤

November 27, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Buat pertama kalinya, mari kita membantu Si Citam mencari rakan blogger dengan 
Misi Kembara Si Citam. Segmen ini bertujuan untuk menambah rakan follower dan kenalan di samping meningkatkan jumlah followers. Kepada blogger yang nak kenalkan blog masing-masing boleh la join segmen ni. Segmen kali ni bukan blogwalking sahaja, tetapi diharuskan follow blog peserta. Harap tak kisah la.

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!

Ini juga adalah satu peluang untuk anda menerima kehadiran sahabat-sahabat blogger yang menyertai segmen ini. Zie akan senaraikan blog yang menyertai segmen ini sebagai memudahkan proses blogwalking dan juga untuk membina ukhwah baru sesama blogger Malaysia.

Syaratnya mudah je 

:1. Follow blog penganjur - Jepun mari
2. Buat satu entry mengenai segmen ini tajuk : Misi Kembara Si Citam 
3. Copy banner di atas dan backlinks ke entry ini.
4. Dah siap sila tinggalkan link entry anda ini di ruangan komen entry ini, yang bertuah akan diumumkan pada 08/12/2015

Segmen ini berlangsung selama 14 hari bermula 24/11/2015 hingga 08/12/2015


Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. hai awak yaya bertandang ke sini sambil follow. done follow #951 :)
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. TQ akif sudi join misi kembara si citam :) dah follow sini juga :)

    ReplyDelete
  3. Salam kunjungan balas...hihihi... haii awk... maaflah kte lambat membalas kunjungan.... ;-) pepe pun kte tetap berkunjung disini....don't worry... ;-)

    ReplyDelete
  4. singgah misi sama. goodluck ye :)

    ReplyDelete
  5. Maaf baru sempat singgah dari segmen yang sama..Happy blogwalking :)

    jemput singgah kalau berkesempatan
    http://www.azhafizah.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.