❤ Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa Bersama Insyirah ❤

November 25, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah tengahari tadi berkesempatan untuk muat turun soalan latih tubi Simpulan Bahasa untuk Insyirah.Makanya Umi pon layan simpulan bahasa tengahari ni bersama dengan abah sekali.Best jugak join sekali dengan anak duk jawap soalan sebab masa ni la banyak benda benda kelakar yang keluar bila temgok jer Simpulan Bahasa yang ada kat bawah ni..Jom  belajar sekali..Sebenarnya Umi dengan abah yang duk gelak gelak bila nampak ayat kelakar atau simpulan bahasa yang kelakar..Insyirah yang tengok pon naik seronok nak belajar..Alhamdulillah pendekatan baru kami untuk Insyirah agar dapat dan mudah memahami..Doakan Insyirah ya sahabat !!

Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa



Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa

Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa

Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa


Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa




Latih Tubi UPSR Simpulan Bahasa



Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 sang pencerita

  1. yang baca pun tergelak-gelak. Lama dah tak jawab soalan simpulan bahasa...

    ReplyDelete
  2. dulu siap ada buku penuh untuk cari mkna simpulan bhsa ni
    syiok!



    JOM JOIN GA LIKE DAN MEMANG PS IKEA PERLIS :)
    http://ekinrazallibisnes.blogspot.my/2015/11/like-dan-menang-hadiah-misteri-rm1000.html

    ReplyDelete
  3. heheheh buleh jadi cikgu dah mak ayah ni heheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!