❤ Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian ❤

October 13, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian


Wow !!! Sambil mulut ternganga..Menarik betul Contest Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian anjuran Cosmoderm.Kenapa Lya cakap menarik..Menarik kerana hadiah yang ditawarkan sangat sangat berbaloi iaitu 3 Tempat Duduk percuma bernilai RM550 untuk mengikuti Make Me A Blogger Workshop dan juga hamper Cosmoderm bernilai RM150.Fuhh memang menarik dan betul betul berbaloi untuk anda yang bergelar blogger.Jadi apa tunggu lagi kita teropong sikit terma dan syarat penyertaan Contest Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian.Dah siap teropong nanti,jangan lupa join ya...

Terma Dan Syarat Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian 


Terma Dan Syarat Peraduan Make Me A Blogger Workshop Contest With Guardian.

Ok nak tahu syarat syarat peraduan..Boleh baca poster di bawah..Baca hingga habis agar tak tertinggal syarat penting okey.


Nak menang tak? Ha aa kalau nak menang  sediakan gambar yang paling kreatif dan kapsyen paling menarik tau..Kerana pemenang akan dipilih berdasarkan gambar dan kapsyen paling kreatif dan menarik...Buat yang TERBAIK untuk MENANG !!!!


JANGAN LUPA SIMPAN RESIT ASAL PEMBELIAN kerana resit asal diperlukan sebagai bukti pembelian dan juga semasa menuntut hadiah jika anda tersenarai sebagai pemenang.


Untuk info lanjuk KLIK www.cosmoderm.com.my 

#ilovemyskin
#cosmoderm

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Menariknya kak lya...boleh cuba ni..mana tau rezeki kn..huuhu

    ReplyDelete
  2. ooooo patutla ada CT prasan ada yang post gmbr produk tu mcm2 gaya ehehe..

    ReplyDelete
  3. Wahhhh..mmg ternganga mulut..nak try la..mana tau rezeki terpilih..hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhhh..mmg ternganga mulut..nak try la..mana tau rezeki terpilih..hehe

    ReplyDelete
  5. Asalam Lya yalah sangat menarik kan..teruja nak tengok tul2 syaratnya

    ReplyDelete
  6. menarik...

    jemput ziarah blog saya kalau ade kelapangan
    http://www.cikguzamrud.com/2015/10/salam-ziarah-daripada-cikgu-zamrud-part.html

    ReplyDelete
  7. tawaran hadiah yang sangat menarik, semoga berjaya buat semua peserta :)

    ReplyDelete
  8. Memang satu tawaran hadiah yang sangat menarik. Semoga Lya berjaya!

    ReplyDelete
  9. menarik ni..good luck untuk semua yang join

    ReplyDelete
  10. Asalam ..rindu pula sapaan Lya ni..pasti ada debaran semakin dekat..semoga berjaya ya..

    ReplyDelete
  11. Ada kesibukan agaknya Lya menyepi..

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa................silka Hotel,kl...Jauhlaaaaaaaaa.....my daily scedule is so packed...takper..kita wakilkan akak je la...wish u luck!

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..