❤ Cabaran7Hari EFGKBBA - Gadget Kesayangan Saya ❤

October 07, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Cabaran7Hari EFGKBBA diteruskan lagi untuk hari teerakhir.Dah habis dah Cabaran ni arini.Tok sah bimbang laa ya pasni dalam masa terdekat kitaorang takde buat Cabaran yang pelik pelik..Kitaorng buat Cabaran yang mencabar minda jer..Ehh ehh tetiba plak ayat ni muncul kat kepala..Ok abaikan .Jom kita ke Cabaran Terakhir...Gadget Tercinta ..


Ni tunjuk tunjuk gadget kan ada pulak tak puas ati kan.Cakap kita nak menunjuk nunjuk plak..Eh takde la kita buat Cabaran jer bukan nak tunjuk tunjuk.Kalau nak tunjuk tunjuk dah lama dah kita Up yang lagi BEST.Cabaran lain Menunjuk nun juk tu lain ya.Ayoyo melalut lagi..Ok jom..

 Cabaran7Hari EFGKBBA - Gadget Kesayangan Saya

Ok ni jer gadget kepunyaan Lya..Yang masih berfungsi hingga kini.Empat gadget ni memang sangat sangat membantu Lya.Semua ni Lya sayang sebab semua ni hadiah dari En Hubby.Tq so much En Hubby..Sudi bagi hadiah untuk I..Nanti U beli lagi tau.Ehekssss gedik laa plak raser.Takpe laa ni blog kita sukati kita la nak buat apa kita nak..Ya tak ya tak !!!!

 Cabaran7Hari EFGKBBA - Gadget Kesayangan Saya

Dengan tertayang tayang tayang nyer gambar gadget ni..maka berakhir sudah Cabaran7HariEFGKBBA ...Ok nak rehat dulu laaa..nanti ada masa Lya masuk blog lagi..Terima kasih sudi baca..


#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi
#AkifImtiyazDotCom

Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. kita sahut cabaran Lya...bukan nak menunjuk-nunjuk..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, cuma sahut cabaran, xde pun niat nak menunjuk ;)

      Delete
  2. sayang gadjet smpai sanggup repair wpun mahal...hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah usaha yag keras untuk penyertaan..moga berjaya

    ReplyDelete
  4. banyak jug kesayangan kan Lya ..)

    ReplyDelete
  5. kan kak lya...bukan nk mnunjuk apa yg kita ade pun..

    ReplyDelete
  6. comelnya kamera pink, cn pun lupa nk up gambo kamera sekali..hehe

    ReplyDelete
  7. whoa, rmai gak pengguna note, sepanjang tgk entri cabaran ni, saya berkenan tgk cabaran yg nih la...sebab nk ushar, nk tambah gadget aperr lg, kihkihh~ tgk pd rezekii gakk, ye dak...haha~

    psssstt, alang alang tuhhh, tnye sikit, sis nak tambah gadget lagi? manalah tahuu rezekiii, kan ~

    mehh la singgahhh siniiii :-

    http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html


    join sekakiii, hahaha

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak lya berjaya sahut cabaran sampai habis! ni cabaran bukan nak tunjuk-tunjuk ;)

    ReplyDelete
  9. anazarin berbicara banyak ngak gadget akak..geram kamera pink tu...hehehe

    ReplyDelete
  10. Wah cantik kamera. Pinjam boleh

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.