❤ Cabaran7Hari EFGKBBA - Breakfast Wajib Lya ❤

October 06, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Cabaran7Hari EFGKBBA diteruskan lagi untuk hari ke enam.Dah nak habis dah Cabaran ni.Tinggal esok jer satu lagi.Ok berbalik pada Cabaran hari ini..Tajuk yang diberikan ialah Breakfast Wajib Anda..Pasal breakfast pulak kita..

❤ Cabaran7Hari EFGKBBA - Breakfast Wajib Lya ❤


Apa breakfast wajib Lya..Adoi susah gak ni sebab Lya bukan selalu breakfast sangat pon..Biasa kalau breakfast minum milo ataupon tea o segelas...huhuhuhu.Tapi bila cakap bab breakfast.Lya memang suka Roti Gardenia ni haaa.Memang akan selalu ada kat atas meja dapur.Sedap dan berkhasiat.
Biasanya Lya makan gitu je atau cicah dengan teo o ataupon milo..

 Cabaran7Hari EFGKBBA - Breakfast Wajib Lya


Apa yang pasti,Gardenia...Sungguh Enak..Dimakan Begitu Sahaja !!!! Pilihan Lya tak kira walau di mana berada....

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA #ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

Artikel Menarik yang Lain

14 Sahabat Setia

  1. Buat roti bakaq sdp oii..Pstu mnum dgn Teh Oh Pns..Perhh..Mantap !

    ReplyDelete
  2. sungguh! gardenia mmg enak dimakan begitu saja.. hehehe..
    tp hari tu ada lebihan roti nak nginjak expired hsna dah tak lalu terus p buat sambal sardin cicah roti.. ermm licin.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. wahh cicah dengan milo sedap..hihih tapi sekarang kurang beli milo dah.. sekarang yanie guna vico..hihi kurang sket manis nya..

    ReplyDelete
  4. Sedap roti cicoh gulai kak lya..nyakukk molek...hihi

    ReplyDelete
  5. Mummy minum air suam je.. Sob sob sob kalo rajin sikit mummy tambah lemon.. Hahhahaa :p

    ReplyDelete
  6. Dulu masa pcl penggemar roti gardenia, siap simpan buat koleksi tag date dia... hemm sampai la kami amalkan diet atkins, then kini kembali lagi dgn menu sarapan dgn roti gardenia. terbaik !

    ReplyDelete
  7. Lya tiap hari memg wajib buat besar sbb kekdg husband x blik mkn t.hri..roti ni slh satunya

    ReplyDelete
  8. breakfast paling simple dan cepat siap :)

    ReplyDelete
  9. oo mesti ada bread ya..ialah ni yg paling ringkas kan nak sediakan...

    ReplyDelete
  10. ini la breakfast dan makanan jajan anis masa ekzema...skrg dia dah taram segala jenis makanan...

    ReplyDelete
  11. roti gardenia mmg terbaik! dari dulu sampai skarang cn adalah pencinta roti gardenia, takmo roti lain ! tp masa dkt sarawak merana sbb xde roti gardenia..huhu

    ReplyDelete
  12. lela kalau makanroti je memang taklepas. tapi kalau nak cepat tu,roti jugaklah kan

    ReplyDelete
  13. Tetap menjadi pilihan roti yang begitu enak dimakan begitu saja

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.