❤ Cabaran7Hari EFGKBBA - Apa Dalam Wallet Lya ❤

October 02, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Cabaran7Hari EFGKBBA melangkah kaki ke hari kedua.Kalau semalam SELFIE arini apa pulak Cabaran yang Lya kena buat.Apa tajuk untuk hari kedua.Meh dekat dekat baca tajuk hari kedua.. Apa Ada Dalam Wallet Anda ?..


Cabaran7Hari

Yehaaa apabenda laaa yang ada kat dalam wallet Lya..Meh kita intai intai deko jap..Hahaha intai intai deko mak kau..Kau hadooo..Apa apa laaaa jom intai intai wallet jap..bukan intai intai deko tauuu..

Cabaran7Hari EFGKBBA - Apa Dalam Wallet Lya

Taraa ni dia segala macam bentuk benda yang ada dalam wallet Lya..Tak banyak benda sebab Lya bukan suka wallet semak dengan segala macam benda yabg tak perlu.Meh selongkar jap apa yang adooo..

- Kad pengenalan Lya..tak nampak sebab terselit dah antara mykid anak anakku..
- MyKid anak anak..Anak tiga maka tersusun laa tiga MyKid..
- Kad SSPN anak anak..
- Kad Kelab TAHA "Tabung Haji" Kakak Insyirah ..
- Gambar anak anak..Dulu letak gambar En Hubby..sekarang letak gambar anak anak la pulak...
- Duit belanja dapur yang tinggal baki banyak tu je sebab semalam dah habis shopping barang dapur..Esok la pulak tambah duit ..krikkkrikk..

Ok berjaya juga siapkan Cabaran7Hari EFGKBBA untuk hari kedua..Yehaaa lega lega dah siap dahhhh..!!!

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA #ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 sang pencerita

  1. kak lya..sedekah la duit tu sikit....hekhekhek

    ReplyDelete
  2. Geng. Ada 3 mykid. Hahaha.. Alaaa irra takde gambar sapa2

    ReplyDelete
  3. Lya nyer wallet lebih kurang sama kaler ngan akak la...hehehehe

    ReplyDelete
  4. ada gambar anak - anak..hihihi...
    sweetlaa...hihih..
    mai sini pula kak ju..hihii
    http://www.yayacendana.com/2015/10/cabaran-instablog-7-hari-efgkbba-apa.html

    ReplyDelete
  5. Memang terserlah wallet mak2 nie..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa kan mak mak sangat kita ni..semua tentang anak2..

      Delete
  6. hahaha. kecik ati somi. ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krik krikk dia bukan jenis mudah kecik ati hahahhaa

      Delete
  7. wah lya..tersusun rapi barang dalam wallet..banyak kad anak kan lya
    Jom terjah  Selfie paling comel | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa yang mak tolak tepi dah ..yg lain anak2 punya

      Delete
  8. sspn tu buat saya teruja....hehehe

    ReplyDelete
  9. gambar tu salah satu benda yang wajib ada dalam wallet :)

    ReplyDelete
  10. Bagusnya Kak Lya... Buat tabungan untuk anak-anak...

    ReplyDelete
  11. Lya pun join kan meraik kan...inshaAllah asa masa lagi ..

    ReplyDelete
  12. dah linkkan jejak bloglist semula

    ReplyDelete
  13. Asalam lya mula2 Etuza tak faham segmen ni..Etuza boleh join lagi ke ni ya..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Cikgu.boley je Cikgu..Kalau nK join start balik la dari hari pertama takde masalah cikgu cuma cikgu habis lewat sikit laaa

      Delete
  14. ehehe yang tersusun2 kad anak2 tu comel.. memang very the mummy tau Kak Lya eheh.

    ReplyDelete
  15. tersusun kad anak2 ye, inilah ibu kan kak lya? cn masih lagi letak gambo encik suami, nnti dia merajuk kalau tak letak gambo dia ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!