❤ Alhamdulilah Dapat Kembali Mencoret Kata Di AkifImtiyazDotCom ❤

October 21, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah masih bernafas lagi hari ini.Terima kasih Allah kerana masih lagi memberi Lya ruang dan peluang untuk terus menghirup udara segar di Bumi Bertuah ini..Terima kasih Allah kerana mempermudahkan segala urusan Lya dan keluarga.Syukur syukur segala kesulitan dapat diatasi dan segalanya berjalan seperti biasa..Alhamdulillah..Hanya pada Allah ku panjatkan doa penuh harapan semoga dikurniakan kesihatan yang baik agar dapat menjalankan tanggungjawap buat suami dan juga anak anak...

www.akifimtiyaz.com
Tara la la .. belanja gambar KAMI kat Genting Highlands masa bercuti baru baru ni..

Setelah sekian lama menyepi..hari ini Lya dapat meluangkan sedikit masa untuk mencoret kata di paparan blog Akif Imtiyaz.Rindu pada blog jangan cakap laa..memang rindu sangat sangat..Rindu nak update blog rindu nak blogwalking tapi apakan daya keadaan tak mengizinkan Lya berbuat demikian.InsyaAllah lepas ni jika dizinkan Allah SWT Lya akan aktif semula dalam berblogging..Doakan segalanya dipermudahkan buat Lya..Terima Kasih sahabat...

Seingat Lya last update kat blog pada 13 Oktober 2015.Lama juga Lya tak update..Tapi masih ada sahabat maya yang sudi singgah sudi tinggalkan komen kat entri Lya..Terima kasih sekali lagi sahabat maya.Nanti ada masa dan kelapangan,Lya akan berkunjung balas ke blog sahabat..Jumpa lagi ..


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

41 sang pencerita

  1. assalamualaikum lya...selamat bertemu kembali di alam maya...:)

    ReplyDelete
  2. Hye...alhamdulillah syukur...tunggu ni entry baru..sentiasa support..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai..tq Jua..nnt akk terjah blog Jua ya

      Delete
  3. Alhamdulillh lya. semoga di permudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan urusan Lya dan keluarga yer...

    ReplyDelete
  5. semoga segalanya dipermudahkan buat Lya. Amin.

    ReplyDelete
  6. Moga semuanya baik2 aja ya kak slmt kembali menulis

    ReplyDelete
  7. kenapa lama sgt menyepi...come back home!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe baru seminggu Aiman...thanks Aiman sudi singgah

      Delete
  8. welcome back...Lya...yeayy Lya dah on track...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Hehehehe malu kita kak..tak sangka ada jugak yg rindu hehehehe..tq kak sudi singgah

      Delete
  10. Welcome back Lya..semoga di permudahkan semua urusan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sue..mekasih byk2 kak..Kat IG ada kat blog pon ada..tq kak sue sentiasa support hehehehe

      Delete
  11. Yeayyy ! Kak Lya is come back :)

    ReplyDelete
  12. Assalam,singgah sini selamat berkenalan done follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..salam kenal..tq sudi follow sini

      Delete
  13. take care kak lya..semoga semuanya baik baik je

    ReplyDelete
  14. tahnia semoga dimudahkan urusan..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Lya, Zumal pun dah lama tak jejak ke sini... Insha Allah lepas nie boleh maintain bw macam dulu ^-^

    ReplyDelete
  16. datang lagi sekali happy nya Akif tu semakin membesar kan...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!