❤ Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com ❤

September 01, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Jom join segmen Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com .Rugi kalau tak join .Kalau join,link blog sahabat akan ada kat blog Lyssa and Lyssa akan rajin singgah blog sahabat nanti.Ha tu kata Lyssa..

CARA NAK JOIN

1.Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

2.Letak banner ni dan backlink ke link entry segmen :

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!

3. Dalam entry tu,pastekan 3 entry yang menarik perhatian sahabat.Pilih lah godek-godek entry Lyssa yang lepas.Tak kisah lah ,entry mengenai tips ke,tutorial ke,pasal lyssa pergi mana-mana ke.Paste je . 




4. Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry sahabat untuk segmen ni di ruangan komen di bahagian entri segmen Lyssa.

Senangkan nak masuk bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...

Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AKHIR 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]

Siapa cepat dia dapat !!!! >_<

Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.