❤ Menang Painting Potret Giveaway Azhafizah.Com ❤

September 02, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah,terima kasih Fiza.Gambar Akif terpilih sebagai pemenang painting potret giveaway anjuran blogger Azhafizah untuk kategori Blog..Hari tu Lya ada join jugak Giveaway Fiza kat Instagram tapi takde rezekinak menang..Bila Fiza buat lagi sekali kat Blog,Lya terus join..Yeyy tak menang kat Instagram tapi ada rezeki menang kat blog.Ada jugak rezeki Akif untuk wajah dipotretkan....

Dah jadi pemenang mestila ada hadiah.Inilah dia hadiah dari Fiza.Painting Potret Wajah Akif...Tq tq tq Fiza..Akif suka,Umi pon suka ...

Fiza cakap dia pilih gambar yang menepati kriteria yang telah ditetapkan.Mana mana peserta yang tak ikut syarat letak gambar berdua,tak jelas,tak close up dan lain lain lagi tu,Fiza tak kira.Harap faham dengan syarat yang diberikan ya.Jangan kecewa InsyaAllah kalau ada masa nanti Fiza akan buat lagi..Tapi takpe jangan sedih sedih tau sebab kalau nak Painting Potret yang macam Akif ni boleh jer order Fiza .. KLIK LINK merah ni terus ke Blog http://www.azhafizah.com/ .

Painting Potret By Azhafizah Md Nor



#‎painting‬‪ #‎paintingpotret‬ ‪ #‎paintingpotretbyazhafizahmdnor‬ ‪#‎azhafizah ‬‪#‎azhafizahmdnor‬ ‪#‎terimakasih‬ ‪ #‎kerjaygteliti‬ ‪#‎cantikdankemas ‬‪#‎alhamdulillah‬ ‪#‎blogger‬ ‪#‎parentingblogger‬ ‪#‎blogakifimtiyaz ‬‪#‎akifimtiyazdotcom‬  ‪#‎kelabbloggerbenashaari‬  ‪#‎exchangefeedgroup ‬‪#‎efgkbba‬

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. perghhh... nmpak real giler.... tak mcm painting... serius berbakat azhafiza ni...

    ReplyDelete
  2. tahniah..comey akif senyum camtu.

    jemput baca
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/09/idea-menanam-daun-bawang-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. COMELNYAAAA...PANDAI KAK FIZA BUAT :D

    ReplyDelete
  4. cantikkan dia lukis ,sue teringin nak suh dia buatkan ,nanti lah

    ReplyDelete
  5. tahniah sekali lagi..sedih juga sebab ade yang tak faham konsep kontest..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.