❤ Kelab Blogger Ben Ashaari Dalam Harian Metro ❤

September 23, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Mula mula tahu pasal gambar Kelab Blogger Ben Ashaari masuk Harian Metro semalam..terus call En Hubby..U tolong beli Harian Metro arini..Heran jugak dia sebab lama dah tak beli akhbar.Baca berita online jer sekarang ni..Ok dah pesan siap siap suruh beli..Bila balik kerja petang semalam tengok kat tangan takde pon Harian Metro..Bila tanya..Alamak lupa laaa..Ermmm lupa plak dah..kita siap WhatsApp lagi tu boleh jer dia lupa..Takpe laaa kita g cari malam ni laa kot kot ada..Adoii laa malam malam buta mana nak carik..

 Kelab Blogger Ben Ashaari Dalam Harian Metro

Maka semalam lepas hantar kakak Insyirah kat kelas tuisyen ..misi mencari Harian Metro diteruskan..Jenuh gak laa carik tak jumpa..Last sekali satu kedai je ada laa satu lagi Harian Metro..Tu pon dah renyuk sikit..Takpe laa beli laa jugak sebab nak simpan gambar tuuu..Budak yang jual surat khabar tu tanya.Kenapa lewat sangat akak beli surat khabar??.Hehehe sajer jer dik.Mana tau beli lewat boleh murah hahaha..Rm1.80 jugak harganya ingatkan boleh murah or dapat free je.Kuakuakua.
Takdelaa dik akak gurau je.

YEHAA DAPAT JUGAK AKHBAR HARIAN METRO..PASNI NAK KERAT DAN SIMPAN..



Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.