❤ Happy 2nd Years Blogging Anniversary 3 September 2015 ❤

September 03, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah syukur syukur syukur usia blog Akif Imtiyaz dah masuk dua tahun hari ini.Sedar tak sedar sudah dua tahun Lya berblogging mencurah rasa mencoret kata meluah perasaan di papan pemuka blog Akif Imtiyaz.Tarikh 3.9.2013 adalah hari pertama Lya mula berblogging melalui BLOG AKIF IMTIYAZ.Tanpa disedari hari ini sudah menginjak usia dua tahun blog ini bertapak..Dan dua tahun juga Lya bergelar blogger.BLOGGER hehehe..Suka la dapat gelaran BLOGGER !!..Kita ni dulu ada Empat gelaran jer.Anak mak ayah,Menantu ma abah,Isteri En Suhaimi dan Umi kepada Insyirah,Iman & Akif.Tapi sekarang dapat satu title lagi..BLOGGER !!!

 Happy 2nd Years Blogging Anniversary 3 September 2015

Banyak cabaran dan dugaan yang Lya tempuhi sepanjang berblogging.Paling tak tahan pernah terfikir untuk berhenti blogging.Bila keadaan dan kemalasan melanda memang rasa tak nak dah jadi blogger,malas dah jadi blogger,ntah apa la yang aku tulis,apa benda la yang aku buat ..Tapi itu semua kenangan lama.KINI walau apa jua cabaran dan dugaan yang bakal mendatang akan Lya tempuhi dengan sabar.Syukur alhamdulillah daripada blog berstatus blogspot Lya rasa bangga dapat bertukar ke domain dotcom.Alhamdulillah dapat juga guna domain sendiri.Terima kasih Allah permudahkan urusan Lya..

Header Blog Akif Imtiyaz


Bersempena usia Blog Akif Imtiyaz DUA TAHUN,Lya dengan rendah hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada sahabat sahabat Lya yang sudi berkunjung ke BLOG AKIF IMTIYAZ.Sudi tinggalkan komen yang membina untuk entri entri  Lya.Sudi berkongsi cerita bersama Lya.Sudi juga menjadi sahabat alam maya Lya.Ingat tau walau kita tak pernah bersua,sahabat sahabat akan sentiasa ada dihati Lya..Moga dengan izin Allah dapatlah kita bersua muka satu masa nanti.
InsyaAllah doa doakan ya sahabat ...

Untuk yang teristimewa di hati Lya..En Hubby..Terima kasih kerana sudi sokong saya,bagi semangat untuk saya update blog,bagi dorongan saat saya giveup,bagi tunjuk ajar terbaik untuk saya menulis,bagi kata kata peransang yang cukup PEDIH dan KELAT untuk saya HADAM agar saya tak putus harapan.Bagi senyuman saat saya rasa malas nak menulis,bagi Laptop,bagi HP,bagi Tab,bagi segala galanya untuk saya agar saya boleh MENULIS BLOG..TERIMA KASIH ..I LOVE YOU !!! Sayang awak dunia akhirat .. ( mak aiii over plak dah ayat !!,takpe la bak kata EN Hubby ..ni blog awak,suka hati awak la apa awak nak tulis,janji awak tak sakitkan hati orang sudah !!!).Yup setuju sangat.Ini blog saya.Saya tulis pakai HATI !!!.Tq tq tq SUPPORT SAYA.JANJI TAU AWAK AKAN TERUS SUPPORT SAYA SAMPAI BILA BILA..

Tak abis lagi ni.Ucapan terima kasih juga buat TEAM KBBA yang banyak memberi tunjuk ajar sepanjang Lya berblogging.Terima Kasih buat big bos Kelab Blogger Ben Ashaari EN BEN ASHAARI sebab sudi jemput dan sudi terima Lya dalam TEAM KBBA.Terima kasih BOS dan Lya sangat sangat menghargainya.Tak lupa juga buat semua ahli Kelab Blogger Ben Ashaari TQ SO MUCH.Korang memang BUKAN SEKADAR BLOGGER !!!

Buat MOMMY IRRA pengetua EFG KBBA yang banyak menyokong Lya dalam dunia blogging,tak lupa untuk semua ahli EFG KBBA terima kasih buat korang juga.Nak sebut sorang sorang ramai sangat..Dah macam satu family besar dah kita ni kan?..Walau hanya di WhatsApp..walau hanya di Telegram...Lya mendoakan agar ikatan dan jalinan ukhuwah kekeluargaan kita akan terus berkekalan untuk selama lamanya ..InsyaAllah.Sayang korang dunia akhirat ..

Ada lagi sikit ni...Maaf laentri ni panjang sikit..Terima kasih juga buat semua yang sudi beriklan dan juga sudi memilih blog Lya untuk review produk mereka.Alhamdulillah dapat juga buat simpanan tambahan untuk Insyirah,Iman dan Akif.Syukur alhamdulillah dapat juga hasil melalui blogging.Dalam duk tulis menulis tu boleh juga buat duit melalui blog.Terima Kasih Allah atas rezeki yang KAU berikan..Syukur syukur Ya Allah..

Happy 2nd Years Blogging Anniversary !!!!

Artikel Menarik yang Lain

18 Sahabat Setia

  1. WAH.... pencapaian yg membanggakan... 2 tahun hampir 1k follower... good luck kak...

    ReplyDelete
  2. semoga blog ni akan ters berjaya dimasa depan...semoga tak jemu utk terus berkarya..

    ReplyDelete
  3. Happy 2nd blogging Anniversarry.. Hehehe..

    ReplyDelete
  4. nama kc takde ke? jap nak cari kot2 selit mana2 muahahhaa #kidding

    tahniah kak lya syg!! moga selepas ini lebih hebat! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks KC..Alhamdulillah dah dua tahun

      Delete
  5. wah dah 2 tahun ya kak Lya.. Ap2 pun selamat maju jaya buat kak Lya.. senyum sokmoh deh!.. hihhiih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ikhwan ..dah dua tahun dah..thanks ikhwan selalu komen selalu singgah...tq tq tq

      Delete
  6. happy belated anniversary untuk blog Kak Lya.. teruskan berblogging =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.