❤ HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire ❤

September 21, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

HALWA ATTIRE adalah sebuah butik online yang menjual pakaian mengandung untuk wanita dengan pelbagai pilihan warna dan rekabentuk yang menarik dan pastinya menepati citarasa anda. HALWA ATTIRE adalah milik penuh bumiputera yang telah berkecimpung dalam perniagaan online sejak Ogos 2015.Sebuah butik online pakaian untuk ibu mengandung yang dipercayai oleh ramai pembeli pembeli online diluar sana.

HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire 


HALWA ATTIRE diwujudkan adalah untuk membantu menyediakan pakaian mengandung terutamanya kepada ibu-ibu yang bekerjaya.Di zaman serba moden dan canggih ini,biasa kita dengar keluhan dan keinginan ibu mengandung :

❤ SUKAR mencari pakaian mengandung yang cantik
❤ DESIGN pakaian mengandung yang sama dikebanyakan tempat
❤ WARNA pakaian mengandung yang mebosankan
❤ Ada yang memilih design ala-ala KOREA tetapi MATERIALnya tidak sesuai dengan SUHU Malaysia
❤ Ada yang CANTIK tetapi lengan tiga suku

Menyedari MASALAH dan KELUHAN yang dihadapi oleh mereka,HALWA ATTIRE tanpa untuk MEMBANTU ibu-ibu MENYEDIAKAN pakaian mengandung yang mempunyai:
❤ Design yang cantik
❤ Breastfeeding friendly
❤ Wudhu friendly
❤ Patuh syariah
❤ Material yang bersesuaian dengan suhu Malaysia.


HALWA ATTIRE bukan sahaja menyediakan pakaian mengandung yang boleh dipakai SEMASA MENGANDUNG, tetapi juga anda boleh memakai kembali pakaian dari Halwa Attire SELEPAS melahirkan anak. Selain itu DESIGN yang disediakan sangat EKSKLUSIF dan sesuai dengan cita rasa masakini.InsyaAllah

Eh eh lupa pulak nak citer.Baju baju yang di jual oleh Halwa Attire boleh juga dipakai oleh wanita yang tidak mengandung.Ha aa Lya pun pakai.Sangat cantik dan cukup selesa bila pakai baju yang di jual oleh Halwa Attire.Tak nak citer lebih lebih.Kena beli dulu baru tahu apa rasa hehehe.Nak cantik nak bergaya jom kita beli baju cantik kat Halwa Attire.Lya dah ada dua pasang dah.Dua dua cantik.Dua dua comel.Suka sangat pakai baju ni.Sangat sangat berbaloi dengan harga yang dilaburkan.Nanti boleh beli lagi hehehehe.....

HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire

HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire


Taraa nah tempek gambar seketul dua..Nanti jangan lupa beli tau..Beli kat mana..Kat Halwa Attire laa..Rugi tak beli sebab harga yang ditawarkan memang berpatutan dan mampu milik..Nak usha Halwa Attire ..Jom singgah ke Facebook dan jugak Instagram Halwa Attire..Happy Shopping U Ollss !!

Maklumat Lanjut Mengenai Halwa Attire


Instagram : @halwa attire
WhatsApp: 0168011174
Email : halwaattire@gmail.com

Halwa Attire Stylish Maternity Attire !!!Anggun Bergaya Walaupun Mengandung

•► ••► ••► HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 sang pencerita

  1. haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

    ReplyDelete
  2. hi. PG singgah blogwalking dari blog emas putih :)

    ReplyDelete
  3. nak jugak....cantiknya..tapi padan ke dengan akak yang comot ni..hahahah

    ReplyDelete
  4. wah yang dekat sana tu rugilah tak shoping sana kan..

    ReplyDelete
  5. laaaa...yg pki fmly day ritu..tok khabo ke kiter pong

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!