❤ Cerita 1 September 2014 - Bila Akif Ajak Ke Pasar Beli Baby ❤

September 01, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Tadi tengok FB..Jenguk jenguk kat news feed ternampak laa STATUS 1 SEPTEMBER 2014...Kan sekarang ni FB akan share kita punya status update dan segala bagai yang kita buat pada tarikh yang dipilih..Hari ni 1 September 2015,maka keluar laa segala maklumat dan cerita yang Lya update pada 1 September 2014 tahun lepas..

Ni haa status yang buat Lya tergelak besar.Teringat ingat lagi masa Akif duk pot pet pot pet tentang nak beli baby kat pasar  Lawak sungguh laa anak Umi ni..nak beli baby kat pasar la pulak.Masa ni umur Akif 5 tahun.....

Cerita 1 September  2014  - Bila Akif Ajak Ke Pasar Beli Baby

Cerita 1 September  2014  - Bila Akif Ajak Ke Pasar Beli Baby

Alahai anak yang satu ni..memang suka cakap yang pelik pelik hehe..Ni yang buat Lya gelak tak habis ni..Akif..Akif..


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!