❤ Bila Facebook Di Ceroboh Makhluk Asing ❤

September 05, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Adoilaaa..Ada jugak makhluk asing yang nak ''PECAH MASUK'' facebook Lya..Entah apa benda yang diaorang nak tahu,nak cari,nak selongkar,Lya pun tak tahu.Nak juga tahu apa benda yang dicari hinggakan email Lya pon dia boleh pakai siap nak tukar password lagi tu.Dia tahu camne ntah email Lya tu..Sebab email yang Lya guna untuk Facebook tu bukan email yang Lya publish kat mana mana..Tak pernah publish email kat mana mana pon sebelum ni kecuali email yang kat Instagram dan Blog untuk urusan blogging sahaja.Email lain takde sorang pon yang tahu.


Bila Facebook Di Ceroboh Makhluk Asing

Tapi kan walaupun dia dah tahu email yang Lya guna kat Facebook tu..Dia tak tahu password Lya.Tu yang dia cuba konon konon tak ingat password tu..Last last TEAM FECEBOOK hantar email  bagitahu tentang hal ni.Suka suka dia jer nak tukar password facebook orang.TERKEJUT la jugak sebab Lya takde la REQUEST nak tukar password.

Bila Facebook Di Ceroboh Makhluk Asing

Bila Facebook Di Ceroboh Makhluk Asing

Nasib baik jugak sebab Lya dah set satu soalan SECURITY GUARD kalau jadi apa apa kat FACEBOOK Lya,jalan paling last guna soalan SECURITY GUARD yang Lya sorang jer tahu.Buat masa sekarang ni,Lya dah guard kaw kaw dah facebook Lya tu.Nah Lya dah guard Lya punya FACEBOOK.Sudah sudah laaa nak memandai tukar password bagai..Lya tak suka la orang ceroboh Lya punya privacy..Wahai makhluk asing yang budiman..Sila main jauh jauh ya ..

Bila Facebook Di Ceroboh Makhluk Asing

Sekarang ni macam macam peel perangai orang.Lepas satu satu lepas satu satu..Pelik sungguh manusia ni kan..Tak boleh tengok orang senang sikit.Ada jer kerja tak berfaedah yang dia nak buat.Harap harap lepas ni tak jadi lagi macam ni..Kena alert jugak ngan email yang Facebook hantar kot kot terjadi lagi cepat sikit kita boleh bertindak..


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 sang pencerita

  1. baru je jap td bca kat fb, ada kenalan yong kena mcm akak jg.apalah manusia ni nak godek sgt smpai sesuka hati je nak cuba hack fb org

    ReplyDelete
  2. aduhai...sapa la makhluk asing tu kan..

    ReplyDelete
  3. Ada juga manusia sebegini kan..teruk btl

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!