❤ Bertukar Ke Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis ❤

September 16, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Dua minggu lepas Lya dah tukar pembersih muka lama Lya jenama dot dot dot ke pembersih muka yang baru.Lya bertukar kepada Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis.Bila dah guna beberapa kali Lya jatuh cinta dan jatuh suka la pulak dengan pembersih muka nan satu ni.Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis ni bukan saja bertindak membersihkan kulit wajah Lya dengan berkesan tetapi ianya tidak mengeringkan kulit wajah Lya walaupun Lya gunakan banyak kali dalam sehari.
Kulit wajah masih tetap lembap.Pendek citer laa kan..produk Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis ni sangat berkesan tanpa menghakis kelembapan kulit.Di samping itu ianya dapat mencerahkan kulit wajah..

              Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis

Kebaikan Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis 


- Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis, bertindak membersih tanpa mengeringkan kulit wajah biarpun digunakan beberapa kali sehari.
- Kaya dengan antioksida dan nutrien.
- Penggunaan berterusan juga membantu mempercepatkan pencerahan kulit.
- Kulit lebih halus,berseri dan bertambah cerah secara semula jadi.
Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis

Nak kulit cerah berseri tanpa menghilang kan kelembapan kulit wajah?..Lya syorkan Pembersih Muka Safi Sari Susu Manggis untuk sahabat..Cuba laa mana tahu berkesan untuk sahabat.Lya dah cuba..Alhamdulillah setakat ni takde masalah dengan produk pembersih dari SAFI sebab Lya memang dah biasa dengan produk SAFI..Apalagi meh laa cuba.



Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 sang pencerita

  1. setuju..PC pernah juga guna..baunya tu pun menarik hati..istiqhomah ye..

    ReplyDelete
  2. saya pun dulu pakai brand safi tapi kulit tak sesuai dengan safi.. nak tak nak kena tukar now guna ginvera mudah mudahan ok

    jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

    ReplyDelete
  3. Ana pakai gak produk safi. Tapi yang anti jerawat punye. Beli sbb suka bau wangi. Last2 skrg xleh bau pulak.

    Btw, hai. I'm back. Sori lame menyepi. Baru nak muncul balik nih. Hik3x ><

    ReplyDelete
  4. Suka yang ni.. sedap.. bau pun wangi...

    ReplyDelete
  5. lorrr..ingatkan lya pakai cosmoderm,..baru nak risik2 ;)

    ReplyDelete
  6. Safi ya, yang penting guna satu produk sahaja jangan campur campur, bagus manggis banyak khasiat

    ReplyDelete
  7. Bau manggis mesti best kan?
    Sebab hari tu tengok kawan opis pakai, bau best je =)

    ReplyDelete
  8. pernah beli gak sekali utk wife.. tu duk ade lagi..nampak x habis pun

    ReplyDelete
  9. pernah guna..memang best...tapi tak setia pada yang satu ..hehe

    ReplyDelete
  10. kt mana ade jual neh?

    ReplyDelete
  11. Pernah pakai dulu, tapi sejak masalah kulit terlampau >< " pakai ubat doktor jaa terus

    ReplyDelete
  12. Pernah pakai dulu, tapi sejak masalah kulit terlampau >< " pakai ubat doktor jaa terus

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!