❤ Semalam 892 Followers Blog Hari Ni Dah Jadi 891..Mana Pergi Satu Lagi ❤

August 19, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Arini buka blog tengok tengok FOLLOWERS dah HILANG SATU.Waaa hilang satu..Sampai ati dia tu tu tu UNFOLLOW blog kita.Sampainya hatimu..Tapi takpe laa tak terasa mana sebab kita tak kenal dia yang UNFOLLOW blog kita tu apa nama..Kalau kat IG boleh jugak la kita tahu siapa UNFOLLOW tapi kat blog tak boleh tahu la pulak.Kalau TAHU.SIAP KAU !!!! hehehe cam gangster plak rasa..

Semalam hati dah bunga bunga sebab Lya dah ada 892 followers tup tap tip arini ada 891 kurang dah sorang sahabat maya kita huhu.Apa tak sedihnya bukan senang tu orang nak FOLLOW blog kita.Bukan kita paksa dia FOLLOW blog kita.Tup tup arini dah HILANG TAK DAPAT DIKESAN huaaaaaaaaaaaaa..

Menangis


Mood : Sedihku sekejap cuma !!!!!!! Nak FOLLOW ke TANAK FOLLOW ke kot suka dia laaa..

Artikel Menarik yang Lain

18 sang pencerita

  1. kadang2 saya akan filter balik blog yang saya follow...
    kalo content merapu, reference tak jelas... saya akan unfollow balik... hehehe

    daripada saya duk kutuk2 dia time dia post, baik saya unfollow je terus....
    bersih sikit mata n mulut tak banyak meroyan

    ReplyDelete
  2. pernah lalui sitausi ni kak.... sekali hilang 3 orang... tapi ad jugak kemungkinan bukan diorang unfollow tapi sebabkan guna domain sendiri dan tak aktif blog tu dah kena 'sita'....

    ReplyDelete
  3. hik3x! things happen kan... sabau jek la

    ReplyDelete
  4. Ha, jangan sedih, jangan sedih. Blog ceritaejoy lagi sedikit followersnya. hehehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah ptg
    hari ini bz sangat x sempat nak BW

    ReplyDelete
  6. its okay la sister. bia je dia. chill okay :) esok masih ada

    ReplyDelete
  7. Ragam manusia ni macam-macam dik..
    Abaikanlah aje...

    ReplyDelete
  8. sama laa . selalu jadi mcm ni , since bulan ni ..
    apa masalah blogger.com ni ntah lah . mcm2 ragam nye

    ReplyDelete
  9. Normal la tu kak lya... Blog sy pun berkurang minggu ni... Biorlah. Mlas dh fikir.. Tapi mmg ggu mood sikit kan.

    ReplyDelete
  10. biarkan ja kalau ada yg unfollow kita...

    ReplyDelete
  11. lya malu kut sebab tu tarik diri hihi :)

    ReplyDelete
  12. sama macam saya..tetiba berkurang je

    ReplyDelete
  13. Ingat PC je mengalami masalah ni..ermmm..tak apalah..kita redha..in sya Allah nanti Allah ganti dengan yang terbaik..

    ReplyDelete
  14. Hehe. Sorang unfollow, 100 followers baru. Dont worry. :)

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  15. nampak jugak jadi macam nikat blog sendiri..tapi malas nak amek kesah sangat..yang penting enjoy blogging :)

    ReplyDelete
  16. alaaaa ada jugak eh unfollow blog.. rajin dia mai tekan follow unfollow..
    i am here for you kak.. walaupun datang skali skala =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.