❤ Segmen "Meh Sally Nak Review" ❤

August 20, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Pada tahun lepas,Sally dah anjurkan Segment Blog Review by Sally Samsaiman,alhamdulillah juga mendapat sambutan.Rasanya macam dah lama Sally takde buat segmen santai dekat blog Sally,nak buat giveaway pun takde sampai seru lagi..hihihi...

Perasan jugak sekarang ni banyak blogger baru yang tinggal jejak...tapi belum berkesampaian nak menjengah blog dorang...jadinya ni salah satu cara la supaya Sally boleh jugak berkenalan dengan mereka-mereka ni...

Klik Banner Untuk  Join !!!

Syarat-syaratnya:

❤- Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
❤- Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
❤- Letak banner dan link kan ke entry ni.
❤ Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 

Sally akan pilih secara rawak 10 blog untuk di review ye...Boleh la nanti kita kenal-kenal dengan dorang yang terpilih...Kalau yang mana takde G+ ke,takde Facebook ke, takde Twitter ke, takde Instagram ke...boleh je join asal jangan takde blog laa..hihi..

All The Best & Good Luck All ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. singgah dari segmen yg sama..done follow #895

    http://flowerputih.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini jln2 dari segmen yang sama..Jemput ke blog sya :-)

    mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html?m=1

    Semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  3. nak join jugak la hehe..
    gud luck Kak Lya..

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    ReplyDelete
  5. Good Luck!
    Jemput singgah ke blog :)

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..