❤ Painting Potret Giveaway by Azhafizah ❤

August 23, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Baru baru ni Fiza ada anjurkan Painting Potret Giveaway kat Instagram.Lya ada jugak la join tapi tak berjaya.Kali ni Fiza buat Giveaway Painting Potret lagi sekali tapi kat Blog pula.Ok Lya join lagi sekali.Mudah mudahan ada rezeki nak menang.nsyaAllah.Ok sapa sapa yang nak Join jom la kita pakat join ramai ramai.Meriahkan Giveaway Fiza..Mana tahu ada rezeki sahabat boleh menang..

Painting Potret Giveaway by Azhafizah


http://www.azhafizah.com/2015/08/painting-potret-giveaway-by-azhafizah.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!

Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.

❤- Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah "
❤- Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry giveaway .
❤- Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
❤- Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
❤- Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
❤- Letakkan gambar [single, close up, jelas,high pixel,gambar asal tanpa edit 360]
❤- Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen entri giveaway.


3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²

Contest bermula dari 22 Ogos-30 Ogos 2015, 11:59pm

Ok ni gambar yang Lya pilih untuk Contest ini..







Artikel Menarik yang Lain

15 sang pencerita

  1. Wawa singgah n follow.. Assalamualaikum akak yg comel..")

    ReplyDelete
  2. All the best... tak sabar nak tengok gmbar Akif dipotretkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zumal..hehe klau ada rezeki insyaallah Zumal

      Delete
  3. menarik jer ni..tertarik nak klik..tq infornya ya

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/painting-potret-giveaway-by-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya kali ni ye lya...

    ReplyDelete

  6. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.