❤ Kupon RM20 11street.my ❤

August 11, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah Lya terpilih salah seorang Top Komentator kat Blog Akak Suria Amanda dan rezeki Lya dapat kupon RM20 dari 11street.my.Wow kupon Rm20 banyak juga tu.Tapi Lya belum buat apa apa lagi dengan kupon ni sebab masih dalam proses untuk mengenali 11street.my .Nak kenal 11street.my jom baca coretan Lya.

11street.my

 11street

11street merupakan pasaran terbuka yang dikendalikan oleh Celcom Planet Sdn. Bhd. - Usaha sama antara  Celcom Axiata Bhd dan SK Planet Ltd.

11street Untuk Semua

Platform selamat dan cukup selamat untuk pembeli dan penjual (melalui sistem escrow ).Usaha sama antara dua nama yang ditubuhkan - Celcom Axiata Bhd dan SK Planet Ltd berpengalaman besar dalam e-dagang serta trafik besar-besaran melalui keberkesanan strategi pemasaran.Model perniagaan yang fleksibel disesuaikan dengan citarasa rakan kongsi utama.

11street  Untuk Pembeli

- Pelbagai jenis produk dan perkhidmatan yang dipercayai.
- Dipercayai pedagang dari Malaysia dan seluruh dunia.
- Verified dan sistem pembayaran yang selamat.
- Harga yang menarik dengan faedah ahli tambahan.
- Kerap mendapat tawaran dan promosi.
- Point dan sistem kredit yang memberi ganjaran kepada anda apabila anda membeli-belah.

11street  Untuk Penjual

- Penyenaraian produk secara percuma.
- Kadar transaksi yang kompetitif.
- Dana pemasaran yang besar untuk kempen dan promosi.
- Photo studio - yang lengkap untuk panduan profesional dan penyenaraian produk .
- Kafeteria - ruang untuk berehat dengan WiFi percuma supaya anda tidak perlu keluar dari sentuhan  perniagaan anda .


11street.my


Antara barangan yang tersedia di website : www.11street.my

Fashion
- Pakaian Wanita
- Pakaian Lelaki
- Beg & Kasut
- Jam/Barang Kemas/Aksesori

Electronik
- Telefon & Tablet
- Komputer & Laptop
- Peralatan Rumah
- Kamera

Rumah & Kehidupan
- Perabot & Peralatan
- Peralatan Tempat Tidur & Mandi
- Dapur & Restoran
- Hiasan Rumah
- Haiwan
- Alat Tulis

Sukan & rekreasi 
- Sukan
- Luar
- Kereta & Motorsikal
- Hobi

Kesihatan & Kecantikan 
- Kosmetik & Minyak Wangi
- Kesihatan & Penjagaan Peribadi

Kanak Kanak Dan Bayi 
- Kanak Kanak
- Bayi
- Mainan Dan Lain Lain

Barang Runcit
- Barang runcit
- Isi rumah

Perkhidmatan & Buku 

Fuhh banyaknya.Macam macam ada.Rambang mata dibuatnya.Tak tahu mana satu nak beli.Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan.Terima kasih 11street.my untuk hadiah kupon RM20 ini.Terima kasih juga buat Akak Suria Amanda sudi hadiahkan Lya kupon Rm20 11street.Ok nanti Lya shopping kat sini.


Maklumat Lanjut Mengenai 11street MY


FACEBOOK 11street MY
https://www.facebook.com/11street.my

TWITTER 11street
https://twitter.com/11streetmy

INSTAGRAM 11streetmy
https://instagram.com/11streetmy/

EMAIL
hello@11street.my

KHIDMAT PELANGGAN
03 2720  0000

11street : Your Online Shipping Paradise

Artikel Menarik yang Lain

7 Sahabat Setia

  1. Thank Lya for this entry, wah..bagus ni..explore then buatkan entry..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak..selamat bershopping :)

    ReplyDelete
  3. Wahh..11 street pulak. ni semua menggalakkan kita bershopping.. rezeki tu Lya.

    ReplyDelete
  4. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  5. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.