❤ Cikgu Etuza Muncul Kembali Setelah lama BERTAPA.. ❤

August 22, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Lama betul Lya tak dengar cerita mengenai Blogger dari Sabah Cikgu Etuza..Baru baru ni Cikgu Etuza ada singgah sekejap kat blog Lya tapi Lya belum berkesempatan untuk membalas kunjungan ke blog Cikgu.Malam ni Cikgu Etuza berkunjung lagi..Alhamdulillah masih ingat lagi kat Akif ya Cikgu..Alamak sorry la Cikgu ya.Lya bukan buang link blog Cikgu dari bloglist tapi baru baru ni Lya tukar domain dan BLOGLIST Lya hilang.Lya letak mana yang teringat dan mana yang UPDATE entri jer.Terlupa pula blog Cikgu.Jangan la Cikgu bersedih hati.Nanti Lya letak balik link blog Cikgu kat ''Awesome Bloglist'' okey.Mohon jangan merajuk ya Cikgu Etuza !!!

Sapa sapa yang mengenali Cikgu Etuza mesti tak sabar nak baca entri entri terbaru Cikgu kan..Jadi apakata kita berkunjung ke Blog Cikgu Etuza http://madey09.blogspot.com/ . Tapi sebelum tu Lya nak citer sikit la,Kalau nak tahu Cikgu Etuza ni,dulu rajin sangat duk komen kat Blog Lya.Pendek kata hari hari Cikgu datang komen masa Cikgu aktif berblogging dulu.Tapi tetiba jer Cikgu hilang dari radar helikopter tanpa kesan.Tak tahu ke mana menghilang..Tapi mujurlaa Cikgu timbul kembali...Seingat Lya la bila check balik LAST KOMEN Lya kat blog Cikgu Etuza pada 16 FEBRUARI 2015...Lama jugak tu Lya tak jenguk Blog Cikgu Etuza..Tak sangka betul la Cikgu masih ingat lagi kat Blog Akif Imtiyaz..Tq Cikgu ..

Cikgu Etuza

Nak citer lagi tentang CIkgu Etuza ni..Cikgu Etuza memang suka bagi hadiah tau.Kalau rajin komen kat blog beliau memang akan dapat hadiah.Ni antara hadiah yang pernah Lya terima dari Cikgu Etuza.Ada lagi sebenarnya tapi letak yang ni jer la hehehe..Masa tu Lya memang rajin terjah blog dan rajin pulak tinggalkan komen sebab banyak masa terluang..Masa ni Lya belum tukar domain dotcom lagi,masih ber blogspot lagi..

Hadiah Dari Cikgu Etuza

Hadiah Dari Cikgu Etuza

Hadiah Dari Cikgu Etuza


Hadiah Dari Cikgu Etuza


Hadiah Dari Cikgu Etuza


JOM TERJAH BLOG CIKGU ETUZA !!!
http://madey09.blogspot.com/

Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. baguih nya cikgu ni...byk hadiah dia ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu laa mmg byk ..ada lg yg tak publish ..

      Delete
  2. alamak..terkejut!!! segar semula dari lena..mood datang kembali bila ada motivated macamgina ..adui Blogger Lya ni..bagus ..akif tu membesar tau dengan kehebatan blog puan lya..so Akif antara nak tengok kat blog ni..
    malu nya...hilang sebegitu lama..tak ada yang tolong cari lah..tu pasal muncul senyap2 ni..hehehe..gurau ja ..tq banyak2

    ReplyDelete
  3. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  4. Ada juga dia singgah ke blog sy....

    ReplyDelete
  5. Syoknya dapat banyak hadiah.. motivated tuk terus menulis juga kan.. moga terus berkongsi ilmu dan pegalaman..

    ReplyDelete
  6. mmg lama cikgu etuza menyepi.....

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum lya...yer la kekadang tiada kesempatan nak berblogwalking tapi tetap menjadi ingatan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..btol tu mama ..tq mama sudi singgah

      Delete
  8. Dah lama tak singgah blog cikgu Etuza...

    ReplyDelete
  9. murah rezeki cikgu tu sebab sering memberi

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..