❤ Buai Rotan..Hati Dah Berkenan,Rasa Nak Beli Satu Laaa..❤

August 08, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Sejak dua tiga menjak ni kan kan kan,hati Lya ni berkenan benor dengan buai yang diperbuat daripada rotan cam kat bawah ni haaa...Waaa nak satu nak satu,nak satu..Nak sangat sangat..Buai rotan yang kat bawah ni milik kakak ipar Lya.Buai ni la yang Lya duk berkenan sangat tu.Aritu pergi rumah kakak ipar,bila Lya tengok buai rotan ni dan acah acah duduk kat atas buai tu rasa best sangat..Fefeling cam rehat tepi pantai gitu.Alahai fefiling la sangat ..Best la pulak duk berbuai kat buai ni..Rasa cam dah jatuh suka tahap KESUKAAN MELAMPAU dah ni kat buai rotan ni ..

Buai Rotan

Buai Rotan

Ha aa acah acah Iman duduk kat buai ni...Suka la pulak tengok..Nampak cool jer duk kat situ hehehehe...Ni yang buat Lya makin bersemangat nak beli ni.Agak agak la kan kalau beli nak letak sudut mana la kat rumah Lya ni..Semua sudut dah penuh setakat ni..Waa tapi kita nak beli jugak.Harap harap dapat la beli sebijik buai camni....

Nah.... Ni pulak gambar buai rotan yang Lya curi dari Mr Google..Semua comel comel..Geram la pulak bila tenung lama lama ..En hubby oiii .Nak satu boleh tak ?? Boleh tak ??? Boleh la ...

Buai Rotan


Buai Rotan

Buai Rotan

Buai Rotan

Sama jer.Sesaja letak gambar lebih hehehe.Biar sahabat Lya pon ada rasa nak beli jugak.Boleh la kita pakat pakat survey harga dan beli secara berjemaah nanti .Hehehe..Berkenan tak berkenan tak ? .Tu dah senyum dah sengeh semacam tu ..Berkenan la tuuu..Apalagi jom la kita pakat pakat beli ..


Artikel Menarik yang Lain

6 Sahabat Setia

  1. Cantik la buai rotan nie Lya... berkenan pulak...

    ReplyDelete
  2. mmg best lepak cmni.. dpt plk menghadap permandangan yg indah.. hehehe

    ReplyDelete
  3. memang best kalau ada buai camtu..letak pulak kat area living hall..sambil berangan sambil tengok TV pun best jugak. Tapi buaian ni makan space jugak. Kalau ada space besar okaylah.

    ReplyDelete
  4. As salam kak.. saya ade jual swing chair ni.. harga RM580.00 POS RM40.00
    Kalu berminat boleh msg sya di num 013-2541136.

    ReplyDelete
  5. Saya nak swing chair utk dihadiahkan kpd ibu saya. Boleh hantar gambar buai ke watapp saya 0167927498

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.