❤ Seminggu Sudah Blog Tak Update ❤

July 25, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Alhamdulillah seminggu sudah hari raya berlalu..Seminggu jugak laaa blog AKIF IMTIYAZ ni tak TERUPDATE ...Tuan blog sesangat laa busy,hingga tak sempat nak menjenguk blog.Hari ni baru sempat nak UPDATE..Nak update tentang apa pon tarak tahu laa sebab kepala ni kosong jer takde benda baru nak tulis..Sebenarnya banyak benda yang Lya nak tulis tapi idea tu tak nak datang.Nak sangat bercerita tentang hari raya kat kampung tapi tangguhkan dulu laaaa hingga sampai masa mood nak menulis tu bertandang ....


Sahabat Lya ..Masa raya ada UPDATE blog tak ?? Mesti penuh gambar gambar raya kat blog masing masing dengan cerita raya kan kan kan..Al maklum la raya setahun sekali,pasti banyak cerita yang ingin sahabat ceritakan dan berkongsi cerita menarik buat pembaca...

Ok sampai sini dulu ya untuk kali ini..InsyaAllah ada masa dan ketika Lya akan luangkan masa untuk singgah membaca cerita raya sahabat...Kita jumpa lagi nanti..Huhuhu tetiba plak tak reti nak menulis udahhh..Cam hilang idea udah...Camno ni camno ni...Idea cepatlaa datang ...

Artikel Menarik yang Lain

8 Sahabat Setia

  1. hihihi. blog pun cuti raya jugak

    ReplyDelete
  2. Blog masih dalam mood berhari raya la tu.. hihi salam aidilfitri..

    ReplyDelete
  3. sama dengan la kita Lya....tapi kan..sal tag Lya ni:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    Salam Aidilfitri ya...

    ReplyDelete
  4. Lya pun baru da kesemptn jenguk2 blog ni kak

    ReplyDelete
  5. Adat berblog, bila datang masa sibuk memang susah sangat nak update blog..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.