❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 29 July 2015 ❤

July 30, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Masih lagi entri KEYWORDS ... Entri lain memang tak sempat nak buat lagi.Sejak dua menjak ni memang busy betul dengan aktiviti kat rumah dengan anak anak.Blog macam dah terabai dah sikit sikit.Tapi daripada takde entri langsung maka Lya up jugak la entri KEYWORDS ni..Sekurang kurangnya nampak jugak blog Lya ni update.

AYAT POWER masih kekal pada kotak carian.Tapi kali ni ayat power untuk sahabat hostel pulak dah yang muncul..Ha aa sahabat tahu ke apa benda la ayat power untuk sahabat hostel ..Kalau ada yang tahu ayat power tu meh la kongsikan dengan Lya.

Keywords
Terima kasih banyak banyak sebab sudi terjah dan mencari ayat power kat sini...Ada masa ada kelapangan datangla lagi..Kecik tapak tangan nyiru Lya tadahkan ..Ok cukup sampai sini ya..Jumpa lagi esok ....

Artikel Menarik yang Lain

1 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.