❤ Sampul Duit Raya ❤

July 09, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Semalam duk mengemas almari nampak sampul duit raya tahun 2014 milik anak anak Lya.Masih elok jer tersusun kat dalam laci..Tersusun kemas kat situ..Belek belek rupa rupanya adalagi sampul duit raya 2014 yang belum digunakan.Masih kemas lagi kat dalam plastik pembalut.Yang tak guna lagi tu kiranya boleh la guna untuk raya tahun ni..Raya tahun ni belum ada lagi sampul duit raya yang Lya beli.Semua Lya dapat masa shopping baju raya dan kasut raya anak anak baru baru ni..Kiranya cukup laa kot..Kalau tak cukup kena beli la gamaknya..Tak penah lagi beli sampul duit raya setakat ni..Semua Lya dapat FREE jer..Dah la FREE semuanya comel comel gituuu...

Sampul Duit Raya
Yang Ni Tahun Lepas Punya 

Sampul duit raya FREE paling comel setakat ni dari HOMESOY.Dah tiga tahun berturut turut Lya dapat sampul duit raya dari HOMESOY.Alhamdulillah ni tahun ketiga Lya dapat sampul duit raya dari HOMESOY.Cantik jer sampul duit raya HOMESOY.Jadi sayang pulak nak letak duit kat dalam..Hahaha rasa nak simpan jer sampul ni buat kenangan ...Kertas dia cantik sesangat ...Tahun ni HOMESOY punya dah takde gambar gambar kartun macam dua tahun lepas tapi design dia tetap cantik dan menarik..Suka sangat dengan design sampul duit raya HOMESOY yang baru ni..Simple dan kemas serta cantik !!!! Meh teka mana satu sampul duit raya dari HOMESOY...!!!!

Yang Ni Untuk Tahun 2015 ..

Nampak gayanya belum cukup lagi sampul duit raya untuk tahun ni..Kena carik lagi laaa jawapnyer..Sapa sapa yang nak bagi sampul duit raya yang cantik comel kiut meh sini meh sini roger Lya ya !!!..Hehehe ..


Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. wah..banyak nawww nak bg duit raya tu sis...hehe..

    ReplyDelete
  2. banyaknyer.. nak jugaq.. sekali dgn isi dalam tau, hehehe~

    ReplyDelete
  3. suka tengok sampul raya macam2 rupa dan kaler. Akk ada koleksi sampul ni..

    ReplyDelete
  4. Nak duit raya dari kak lya boleh? Hahhahah :P

    ReplyDelete
  5. bak la dayah satu tapi dengan isi sekali la yer..hehe

    ReplyDelete
  6. memang cantik-cantik kan sampul duit raya ni.. sayang nak bagi orang... hehehehee.. :p

    tahun ni ain tak dapat banyak sampul duit free laa.. baru dapat dari Takaful Ikhlas dgn RTM je.. pergi bank semua dah tak bagi sampul dah.. abissssss katanya... sedih taauuu.... :(

    ReplyDelete
  7. Kami recycle je tak beli yang baru pun..

    ReplyDelete
  8. lya..nak sampul sikit..lawa2 nyerr

    ReplyDelete
  9. waaa warna warni sangat.... nak masuk berapa hinggit tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.