❤ Top komentator May 2015 akifimtiyaz.com ❤

June 12, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Top komentator May 2015 akifimtiyaz.com


Top komentator May 2015 akifimtiyaz.com
Top Komentator May 2015 akifimtiyaz.com..Maaf ya sedikit terlewat untu Lya umumkan..Al maklum la awal June baru baru ni Lya tak berapa sihat jadi tak sempat nak up entri mengenai Top Komentator.Ok tengahhari ni Lya di beri kesempatan masa untuk update entri Top Komentator buat kesekian kalinya.Alhamdulillah masih ada sahabat yang sudi singgah dan tinggalkan sepatah dua kata komen kat blog Lya..Terima Kasih sahabat.Lya sedaya upaya akan berusaha untuk singgah ke blog sahabat jika ada masa terluang..InsyaAllah..

Top Komen May 2015



Top komentator May 2015 akifimtiyaz.com

❤ KHIR KHALID ❤

❤ MARIA FIRDZ ❤

❤ MOHAMAD KHAIRIL ❤

❤AZHAFIZAH MD NOR ❤

❤ SITI YANG MENAIP ❤

❤ ASHA LYA ❤

❤ MAD PARIHH ❤

 ❤ CIK MIMIM ❤

❤ NUR ZAKIAH HANUM ❤

❤ INANI HAZWANI ❤

Tahniah buat semua sahabat yang telah tersenarai.Untuk mengenali mereka ini dengan lebih rapat boleh KLIK LINK blog mereka.Sama sama kita kunjung mengunjungi sesama kita untuk merapatkan ukhuwah dan silaturrahim...

Terima kasih sekali lagi dari Lya untuk sahabat yang masih sudi singgah ke blog Akif Imtiyaz,Buat sahabat Lya yang lain yang tak tersenarai sebagai 10 yang terbaik,walaupun anda tidak tersenarai Lya sentiasa menghargai kunjungan anda ke sini.Kunjungan dan komen anda amat bermakna untuk Lya.Akhir kata dari Lya,semoga ikatan ukhuwah yang terjalin antara kita walaupun hanya di alam maya,akan terus berkekalan hingga ke syurga..InsyaAllah..Aamin aamin ..

Artikel Menarik yang Lain

13 sang pencerita

  1. Tahniah buat semua yang rajin blogwalking..:)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada top komentar blog lya.

    ReplyDelete
  3. bila la nak masuk senarai..hehe
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  4. tahniah.bulan ni i will bommmm blog kak lya balik hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah diucapkan kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  6. aduhai. macam mana boleh tak masuk ranking ni....sori kak lya...bulan ni saya masuk balik. tahniah buat yang rajin komen

    ReplyDelete
  7. saya nak blogwalking ke blog komentator yang tersenarai :-)

    ReplyDelete
  8. eh.. boleh top ten plak.. hee... terima kasih kak lya...

    ReplyDelete
  9. Tak de no. jugak. Hurm. Kurang gigih bw Sha ni T_T

    ReplyDelete
  10. tahniah... rajin bw... :)
    jom join GA
    http://www.sheilainspire.com/2015/06/giveaway-si-anak-isteri-suami-dan.html

    ReplyDelete
  11. In sya Allah.. bertapak bulan Jun ini

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada mereka yg sporting ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.