❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 16 June 2015 ❤

June 17, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

 Search Keywords Blog Akif Imtiyaz 16 June 2015 

- Pengumuman puasa 2015
- Resipi puding
- Sunquick yang sedap
- 1 hari lagi ramadhan 2015
- Akadku yang terakhir cik lana
- Ayat poqer untuk sahabat
- Ayat power 
- Ayat power untuk buka puasa
- Ayat ramadhan power
- Bloger ayat power 

Search Keywords

Dalam banyak banyak carian tu ada satu jer yang Lya rasa pelik sikit laaa orang duk cari kat sini.. Ayat poqer untuk sahabat..Alahai kita tak biasa la buat ayat ayat puaka ni huhuhuhu..Ke salah maksud poqer tu PUAKA ?? Kalau kat Teganu la kan ..Poqer tu maksudnya puaka la bahasa kasar..Kalau ada maksud lain meh tolong terangkan sikit ..Nak jugak tahu apa maksud sebenarnya ..

Carian yang buat Lya tergelak gelak cam nak tergolek golek adalah carian mengenai ayat power untuk buka puasa dan bloger ayat power...Hehehe gelak dulu laa puas puas...Camner la bentuk ayat power untuk buka puasa tu yaa...,Pastu bloger ayat power tu tang mana laaa datangnyer..Aduhaii gelak lagik laaaaa..Gelak gelak dan terus tergelak gelak ..Mak aiiii tolonglah !!! Macam macam carian udah muncul kat sini ..Hehehehe ..Terima kasih sudi singgah blog ciput saya ni ya !!


Artikel Menarik yang Lain

7 sang pencerita

  1. Haih...mcm2 plak yg diorang ni cari..xde keja ke apa

    ReplyDelete
  2. "Ayat poqer untuk sahabat" ..siapa yg typo.mulanya,.blogger kah??

    ReplyDelete
  3. ahahah..semua nya power kak iya yg keluar.. memg blog akak ni power ni... hehe

    ReplyDelete
  4. bhahaha memang2 ada yang pelik2 kan..
    last week CT check ada plak yang tulis arab.. nak sebut pun tak tahu apa benda..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..