❤ Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 ❤

June 24, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Untuk kesekian kalinya,nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger di luar sana dan hadiah-hadiah nya ada ternyata di bawah ini :

5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 

1. Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101


 


3. Dan daripada link tersebut,korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti .




Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 80 pieces


Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 100 pieces


Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 pieces



Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pairs


4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

5. Korang boleh check result >> di sini <<..Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada -----> 14/07/2015 , 11.59 pm


Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH TERJAH BLOG LYSSA FAIZUREEN !!!

❤ ❤ All The Best & Good Luck ❤ ❤

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. good luck.. nap join gak lah..hehe

    ReplyDelete
  2. Sweet2 je orang yg menggayakan....eh...opsss!

    ReplyDelete
  3. Salam singgah...dari GA yang sama..good luck.

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan , semoga murah rezeki ,

    Good luck ya :)
    jemput singgah :)
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan, hee semoga berjaya ;p

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..