❤ Ranking Alexa akifimtiyaz.com Setelah Sebulan Bertukar Ke Domain Dotcom ❤

June 11, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

 Ranking Alexa akifimtiyaz.com Setelah Sebulan Bertukar Ke Domain Dotcom


Alhamdulillah kira OK la kan untuk tempoh sebulan blog Akif Imtiyaz bertukar domain.Kiranya mengecil lagi la kalau nak dibandingkan waktu empat hari bertukar domain. Blog akifimtiyaz.com berada pada ranking ke 3,557,986 untuk Global Rank dan ranking ke 16,857 untuk Rank Malaysia.Tapi setelah sebulan berlalu ada peningkatan yang ketara dengan jumlah yang makin mengecil..Global Rank 1,581,457 dan ranking ke 9,711 Rank Malaysia.Alhamdulillah makin mengecil...

http://www.akifimtiyaz.com/
RANK ALEXA SETELAH SEBULAN BERTUKAR KE DOTCOM

Lya kena lebih konsisten update blog untuk menempatkan blog Akif Imtiyaz di posisi yang lebih baik untuk akan datang.InsyaAllah,doakan Lya ya sahabat.Semoga doa dari sahabat menjadi pembangkit semangat untuk Lya berblogging...Terima Kasih !!

❤❤ Happy Blogging Sahabat ❤❤


Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Tak sedar dah sebulan berlalu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu SP sedar tak sedar dah sebulan domain baru ni berjasa utk kak lya

      Delete
  2. fine la taknak share nak check kat mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa laaa Fr ..Dah publish baru sedar tak up kat mana nak check hahahaha..sabor jer laaa..nak edit2 ni yg malas ni..

      Delete
  3. Replies
    1. Ok nad..tgh chaiyookk laa ni hehehe

      Delete
  4. Tahniah! Good ranking juga tu. Keep it up Kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pojie..tgh usaha lagi utk kecikkan lagi ranking yang ada..

      Delete
  5. lepas ni makin mengecil la angka alexa nnt...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Lya.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  7. keep it up.. tahniah kak lya...

    ReplyDelete
  8. teruskan usaha utk mengecilkan angka tu kak lya, caiyok2

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..